Спрей "Термозахист" | Мій досвід використання.
Meloni Hair Thermal Protection Spray
Вітаю всіх, хто заглянув!
Про необхідність купівлі продуктів із термозахистом я найчастіше чую від перукарів. Вперше я взяла собі такий спрей років 5 тому і використала, не вдаючись до якості ефекту. Пробувала різні продукти і з часом зрозуміла, що найкраще мені підходять продукти без компонентів, що обтяжують, наприклад, масел. У мене тонке волосся, так що чим легше термозахист, тим довше волосся залишається розсипчастим, повітряним і чистим.
Зараз я використовую термозахист від українського бренду Meloni, беру вже 2 пляшечку і мені вона не просто подобається, вона ідеально підходить для мого волосся:
Від виробника:
Для надійного термозахисту волосся спеціалістами бренда Meloni був створений ефективний спрей. Він забезпечує локонам зволоження та усуває ознаки їхньої сухості.
Зовнішній вигляд.
Упаковка стандартна - подовжений флакон з якісним розпилювачем.
Розпилювач має кнопку захисту (пластикова перемичка), при перемиканні яко ї блокується подача засобу. Дуже зручно, якщо вдома є маленькі діти.
На флаконі велика стильна етикетка. На лицьовій стороні означений бренд, серія та напрямок засобу. А ось друга етикетка більш інформативна і завдяки ній можна ознайомитися зі складом, описом ефекту та застосуванням:
Текстура, аромат та колір:
Цей термозахист - це прозора рідина. При подачі через розпилювач вона перетворюється на ароматну хмаринку. Що мені подобається - немає великих крапельок, дрібнодисперсний спрей, з рівнозначними частинками, що полегшує використання.
Продукт швидко сохне, не залишаючи липкості, блиску, плівки. При цьому шкіра стає більш м'якою та гладкою.
Продукт має приємний аромат, тонкий, косметичний... Нічого видатного в ньому немає, але він досить нейтральний і злегка фіксується на волоссі.
Склад:
AQUA, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, PENTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILALAMODIMETHICONE, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, PARFUM.
У складі спрею є гліцерин:
Вологовтримуючий компонент. Пом'якшувальна, захисна, зволожуюча дія.
Амінокислота:
Антистатична дія.
У складі немає надлишку олій, що ідеально для мого волосся. Засіб не буде обтяжувати та склеювати тонке волосся.
Застосування та ефект:
Засоби з термозахистом я використовую перед тим, як сушу і укладаю волосся після миття.
Завдяки об'ємному дрібнодисперсному струменю волосся легко обробити. Навіть якщо використовувати продукт максимум, не отримаєш склеєних пасм або липкості і мені це дуже подобається. У складі є спирт, для дуже сухого волосся це не найкращий продукт, а ось для мого схильного до жирності він добре підійшов. Немає відчуття, що волосся оброблене, оскільки воно залишається таким же легким, невагомим і не втрачає природного обсягу.
Після сушіння та укладання волосся шовковисте, м'яке, гладке. На рахунок блиску я не скажу, вони в мене і без спрею можуть блищати, швидше за все ця якість краще видно на темнішому волоссі.
Якість термозахисту в побутових умовах можна перевірити співвідношенням часу використання засобу якості волосся. І все!
Цей продукт на моєму волоссі добре працює, так що я беру вже другий флакон. Напевно, для мене ще й важливим є той факт, що спрей, по суті своїй, не видимий і тактильно не відчувається, не обтяжує волосся.
Отже, що мені сподобалося у спреї?
- Якісний дозатор та об'ємний дрібнодисперсний струмінь.
- У складі є зволожувачі.
- Засіб дуже легкий і не обтяжує волосся та не склеює.
- Приємна аромат.
- Прискорює час сушіння.
- Підходить для щоденного використання.
Мінуси :
У складі є спирт, так що для сухого волосся не ідеальний продукт, додатково підсушуватиме.
Даний спрей я б порадила всім, у кого тонке і тендітне волосся, яке часто жирніє. Якщо вам потрібно зберегти об'єм, не обтяжити волосся, надати їм гладкість і захистити - це той самий засіб!
Коментарі (0)