inspirit_inspires

✦ Міст Colour Intense парфумований спрей з блискітками ✦

✦ Міст Colour Intense парфумований спрей з блискітками ✦

Аромат свіжий, ненав'язливий, на старті справді чутно апельсин, потім розкривається малино-яблуко, і десь там у далечині тусується ванілька. Пахне приємно, мені сподобалося 🌼

Але важливо розуміти, що міст не бризкається блискучою хмаринкою блискіток, він напівгустий і наноситься такою каплею, що потім треба розмазати, мені таке не дуже зручно, зате мікропастик (блискітки думаєш з чого робляться) в легені не потрапляє. І на волосся не нанесеш 🥺 (пам'ятаєш, раніше був дитячий лак для волосся «Принцеса» з блискітками? Ото була тєма!)).

Якщо довго не користуватися, то блискітки осідають вниз і потрібно буде збовтати трошки, щоб магія знову подіяла.

Блискіток багато, вони в міру помітні, але після нанесення відчувається невелика липкість, і так, поки все по тілу розмажеш, то в долоні дуже багато блискіток западе, будь готова)

Нанесення в 1 шар при різному освітленні 👆

Нанесення в 2 шари 👆

Я ним рідко користуюся з міркувань безпеки для навколишнього середовища і для свого здоров'я, але штука прикольна, себе можна додатково прикрасити на свято, що я і зробила, вбираючись в Хеллуїн ✨

Знаєш, внутрішньо дуже хочеться перепробувати всі аромати, але я розумію, що цей міст не найпрактичніший (особливо для літа, там спирт і твій старанно намазаний спф змивається, поки ти намагаєшся розподілити блискучу жижу по тілу).

Загалом продукт хороший, але можливо він не підходить саме мені.

А ти пробувала міст від Colour Intense? Як тобі? І як часто користуєшся?

Буду чекати на твої коментарі, сяй та ділися сяйвом, а також шукай мене в інших соцмережах за цим ніком! 💛