#testmakeupclub Моє п ерше тестування в Makeup Club
O'bays matte liquid lipstick
Вперше я отримала подарунок від Makeup Club, а саме тестування новинки. Це матова рідка помада від бренду O'bays. Раніше я пробувала лише гель для брів від цього бренду.
Протестувала я ці помади, тому готова поділитися з вами своїми враженнями.
Помада має 3 відтінки, назви це номери 1, 2 і 3. Нижче я поділюсь свотчами відтінків окремо. Відтінки дуже яскраві, та не дуже підходять моєму кольоротипу.
Об'єм 4 мл, виготовлено в Китаї.
Дизайн помад симпатичний, матовий чорний пластик з градієнтом. Дуже приємно тактильно тримати помадку.
Аромат в усіх трьох помад неприємний, хімозний, аромат пластику і клею. На губах відчувається цей аромат,для мене це величезний мінус.
Текстура рідка, яка застигає. Формула для мене не комфортна, я не дуже люблю такі супер матові рідкі помади.
Аплікатор невеличкий та доволі твердий, тому ним можна добре промалювати губи та контур.
Стійкість дуже хороша, водою не змивається, але коли помада сходить з губ, то залишається яскравий колір контуру, а виглядає це дуже не гарно. Змивається ремувером, міцеляркою та іншими засобами для очищення.
Комфорт - помада за рахунок своєї формули, дуже сушить губи, після нанесення відчувається більш менш добре, але коли застигає, то має невелику липкість та відчуття стягнутості.
Для мене це невдалий продукт, якщо бути чесним, сподобався мені лише дизайн.
Я з цими помадами (спогади з дитинства) виглядаю як та жіночка продавець з базару з синіми тінями ,чорною підводкою та яскравими губами і обов'язково об'єм на голові🤣
Але дякую команді Makeup Club за можливості протестувати, щось нове для себе.💗
Відтінок 01
Цей відтінок на перший погляд здавався непоганим, але він занадто яскраво-рожевий з нотками коралового підтону. Наноситься однорідно, але після висихання западає в складки губ. Також після висихання стає ще більш яскравим.
Відтінок 02
Це яскравий червоний відтінок. Сам по собі дуже гарний. Так як я такими не користуюсь, то мені важко його оцінити. Але він найбільш вдалий по нанесенню , він не западає в складки, і після висихання стає трошки темнішим та візуально вибілює зуби.
Відтінок 03
Цей відтінок здавався мені найбільш носибельним, але він мені також надто яскравий та теплий. Це коричнево-перисиково-рожевий відтінок, після застигання він стає надто рудим для мене. А також саме в цьому відтінку формула більш густіша, хоча вона все ще рідка, і полосить під час нанесення та пімля висихання. А також швидше починає скочуватись.
Коментарі (0)