#crazybeautyhacksmakeupclub
Ніколи більше: перевірений топ дуже дивних порад із соцмереж
Інтернет – це океан порад. Там є корисні, безглузді й навіть небезпечні. Ділюсь своїм “ніколи більше” – трьома порадами, які я перевірила на собі й точно не рекомендую.
Лак для волосся замість гелю чи мила для брів
Ось як це працює: спрей лаку на щіточку, швидкий рух – і брови “зафіксовані”. Звучить просто і наче геніально, але на практиці… Жорсткі, липкі й зовсім неконтрольовані брови. Як результат – жодного природного вигляду, постійне відчуття склеєності й до того ж роздратування шкіри біля брів. Що я подумала? Ну, гірше вже не буде! Але точно було.
Сода, сіль, цукор – саморобні маски та скраби
Змішуєш щось із цього списку (а іноді все разом), наносиш на обличчя й активно треш. У перші хвилини, справді, здається, що шкіра гладенька, як у немовляти. Але насправді це жорстоке випробування для обличчя: мікротравми, пересушеність і надчутливість стали для мене “подарунком” після таких процедур. Вигляд “вау” тримався день, а лікувати наслідки довелося тижнями.
Саморобний шампунь із яйця
Ще один популярний лайфхак: замість шампуню використовувати сире яйце. У мене було захоплення ідеєю “все натуральне”, тому я вирішила спробувати. Уявляєте, що відбувається, якщо погано змити таку маску? Волосся пахне, скажімо так, “оригінально”. А якщо промити гарячою водою – яйце згортається прямо у волоссі. Миття волосся перетворюється на бій за виживання.
Висновок: краще не експериментувати
Ці поради навчили мене одного: не все, що виглядає легко й круто у відео, працює в реальному житті. Не намагайтесь зекономити там, де потрібен якісний догляд. А краще не шкодуйте часу на вивчення перевіреної інформації – вашій шкірі, волоссю й брівкам це точно сподобається.
Коментарі (0)