Viktoria_Ilnytska

Hair Oil Serum | Bioelixire

Познайомилась я з цією лінійкою, коли проживала в Польщі. Мене привабила мініатюрна упаковка і я зрозуміла що така олійка-серум стане досить практичною, адже можна брати будь-куди з собою і користуватись.

Раніше розповідала про неї, але арганову, тут:

https://club.makeup.com.ua/post/20225/

Представлена олійка-серум у баночці з темного, міцного пластику обʼємом 20 мл.

Має широке горлечко, тому потрібно обережно виливати рідину собі на долоню

Вона не є густою: ріденька та масляниста, швидко розподіляється по волоссю та вбирається🙌🏼

Активні компоненти:

💫Баобаб містить високий рівень вітамінів A, C, D і E, а також омега-3 жирні кислоти. Ці елементи сприяють зміцненню волосся, поліпшенню його еластичності та запобіганню ламкості. Вітамін C також стимулює вироблення колагену, що робить волосся більш міцним і пружним, а вітамін E має антиоксидантні властивості, допомагаючи захистити волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Баобаб відновлює баланс вологи, тому волосся виглядає здоровим і блискучим.
💫Біотин (вітамін H) є важливим елементом для здоров’я волосся, оскільки сприяє зміцненню волосяних фолікулів і стимулює ріст нових волосків. Недостача біотину може призвести до випадіння волосся та його ослаблення, тому його додавання в серум допомагає забезпечити стабільний ріст волосся і поліпшення його загального стану.
💫Олія з насіння коноплі — це джерело омега-3 та омега-6 жирних кислот, а також вітамінів A, C, E і білків, які живлять волосся і шкіру голови. Конопляна олія має зволожуючі властивості, що допомагає відновлювати сухе і пошкоджене волосся, запобігає його ламкості та надмірній втраті вологи.
💫Олія аргани — один з найбільш популярних і потужних засобів для догляду за волоссям. Вона містить велику кількість антиоксидантів, вітамінів E і F, а також жирних кислот, таких як лінолева і олеїнова кислота. Олія аргани має зволожувальний ефект, що робить волосся м’яким, гладким і блискучим. Вона допомагає зменшити посічені кінчики, захищає волосся від термічного впливу і механічних пошкоджень, а також надає йому здоровий вигляд.

• Зміцнення та відновлення волосся: Серум живить волосяні фолікули, сприяючи зміцненню коренів і поліпшенню структури волосся.
  • Зволоження і блиск: Завдяки оліям баобаба, коноплі та аргани волосся отримує необхідне зволоження, виглядає більш блискучим та здоровим.
  • Покращення росту волосся: Біотин стимулює ріст нового волосся, а активні компоненти знижують випадіння волосся та допомагають зберігати його густоту.
  • Захист від зовнішніх факторів: Антиоксиданти, що містяться в кожному з компонентів, захищають волосся від негативного впливу навколишнього середовища, таких як ультрафіолет, забруднення та термічні процедури.

Такий серум підійде для всіх типів волосся, особливо для сухого, ламкого та пошкодженого, і може використовуватися для регулярного догляду або як інтенсивне відновлення для волосся, яке потребує додаткової турботи☺️