getejra

Ліфтинг сироватка

Ліфтинг сироватка

Обіцяла розповісти окремо про сироватку, так як дуже мені вона подобається в вечірній рутині (хоча й вранці вона чудово працює, але там у мене вітамін С).

Про тонік та пінку від LUM вже розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/56953/

Я вже мала подібний флакон по дизайну і ним доволі зручно та приємно користуватись. Подобається, що пластик прозорий і можна слідкувати за витратою засобу, обєм 30 мл. Економний та якісний дозатор білого кольору. На наклейках (у стилі всіх доглядових засобів цього бренду) міститься вся необхідна для споживача інформація.

склад : Aqua, Jojoba Oil, Argania Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Propanediol, Vanilla Planifolia (CO2) Extract, Rosa Canina (CO2) Fruit Extract, Daucus Sativus Seed (CO2) Extract, Coffea Arabica Seed (CO2) Extract, Tocopherol Acetate, Ferulic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Silica, Parfum, Citric Acid.

Ліфтинг сироватка
Ліфтинг сироватка
Ліфтинг сироватка

Після очищення та тонізування наношу сироватку на шкіру обличчя, шию та зону декольте. Рекомендується використовувати щодня двічі: вранці та ввечері, я вранці чергую з вітаміном С.

Завдяки унікальному комплексу колагену та гіалуроновоі кислоти сироватка гарно наповнює шкіру та зволожує її. Допомагає боротись та усувати вікові недоліки і надавати шкірі можливість сяяти!

Засіб має приємний аромат як і вся доглядова лінійка бренду (але мій фаворит то зелений чай). Текстура дуже ніжна, але поживна, не знаю як це працює та вона не потребує закривання кремом. Швидко поглинається і шкіра виглядає одночасно заматованою та сяючою.

💗 активна боротьба зі зморшками та тьмяністю шкіри;
💗 забезпечує глибоке зволоження та живлення;
💗 формує захисну плівку на поверхні шкіри, яка абсолютно не відчувається фізично;
💗 сприяє утриманню вологи всередині шкіри;
💗 відновлює еластичність і розгладжує шкіру.

Користуючись одним повним комплексом догляду, що я маю від lum, можна відмовитись від інших додаткових засобів, але так як в мене є відкриті - то додаю їх
і нічого не "поцапалось" між собою. Також я вже кілька тижнів користуюсь сироваткою для росту брів та вій і мене здається, що вже бачу результат 😁 але витримаю місяць і тоді зроблю вам показовий поірвняльний допис до/після)