М атуючий крем для жирної та комбінованої шкіри від NanoCode
Як працює та чим сподобався
У мене комбінований тип шкіри. І довгий час єдиним матувальним засобом, що я використовувала, були серветки. Бо це недорогий, але дієвий і перевірений роками засіб. А от чи буде дієвою чергова баночка нового матувального крему - невідомо. Але засоби NanoCode вже довели свою ефективність, тому мені дуже цікаво було спробувати матувальний крем від бренду.
ПАКОВАННЯ
Крем представлений у різних форматах від 10 до 250 мл. У мене мініатюрка 10мл, що супер зручно для знайомства із засобом. Навіть найменша версія має дуже пристойне паковання: міцний пластик, зручний дозатор і наліпку з усією необхідною інформацією.
СКЛАД
За матувальний ефект крему відповідають:
- Комплекс SEBOREDUCTYL™ - амінокислоти і пептиди, отримані з дріжджової культури - забезпечує нормальне функціонування сальних залоз, має в’яжучу, матуючу дію
- Екстракт гриба Fomes Officinalis - звужує пори, вирівнює рельєф, налагоджує процеси гідратації
- Тапіоковий та рисовий крохмалі - абсорбують надлишки себуму
- Вітаміни групи В - уповільнюють синтез жиру з сальних залоз.
Також із цікавого у складі зволожувальні та заспокійливі компоненти - пантенол і алантоїн.
КОНСИСТЕНЦІЯ, АРОМАТ
Крем білого кольору, дуже ніжної, легкої консистенції. Має приємний, свіженький аромат, що нагадує тропічні фрукти.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Крем швидко вбирається і одразу починає працювати. Гарно матує шкіру, немовби її злегка припудрили невидимою, невагомою пудрою. І ніби навіть трошки блюрить пори. При цьому він не приховує природне сяйво шкіри, і не сушить її.
Використовую матуючий крем тільки на Т-зоні, а все інше зволожую своїм звичайним засобом. І тішуся такою комбінацією. Раніше після нанесення ранкового догляду ніс починав блищати вже через півгодини, а тепер шкіра лишається матовою помітно довше.
Тож, якщо ви в пошуках дієвого та приємного за ціною матувального крему, то рекомендую звернути увагу на крем від NanoCode. До того ж він має зручну міні-пляшечку для знайомства.
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)