your_vikss

(не)дієві бʼюті поради з мережі

(не)дієві бʼюті поради з мережі

У рамках челенджу від Makeup Club ділюся з Вами найнелогічними, дещо недієвими лайфхаками із соціальних мереж.

Б’юті поради, які я тестила, але більше ніколи не повторю:

1. Маска для волосся із будь-якої їжі (яйця, желатин, банан, мед, кефір). По-перше деякі погано промиваються: по-друге користь мінімальна.🙃 На собі перевірено: від меду волосся жосткіше, а від кефіру жирні; желатин якщо погано розвести, то треба вичісувати комочки😅
  2. Зубна паста проти висипань. Бачила цей лайфхак від якоїсь селебріті. Як на мене, ще більше роздратовує шкіру обличчя, а тим паче вже запалену ділянку.😬
  3. Маска желатин+активоване вугілля = неприємні стягуючі відчуття під час, і боляче відривати😅 але у підлітковому віці свято вірила про те, що цей метод допоможе від чорних цяток
  4. Пшикати парфуми на речі. Так, дійсно, аромат тримається довше, але якшо ви так само як і я любите змінювати парфуми чи не щодня, то не варіант.😉
  5. Френч за допомогою спонжика або штампу для спемпінга. Не регульована кількість гель лаку, відсутність «вусиків».🥸
  6. Додавати окремий пігмент у блиск для губ. Формула блиску змінюється, пігмент у взаємодії з іншими компонентами може поводити себе непередбачувано, і з часом блиск перестає бути твоїм улюбленим.🥲
  7. Прикріплювати до щітки для волосся вологу серветку. Типу це дозволяє позбутися елекризованого волосся і швидко чистити саму щітку. Як на мене це, по-перше, не екологічно, по-друге - дає тимчасовий ефект.

Такий мій досвід, але думаю, що кожен знайшов тут і себе😁

🫶🏻