Помада Avon Lipstick Luxe
Avon Luxe: краса, комфорт і… легке знайомство з обідом😄
🫧Avon Lipstick Luxe — це дійсно стильна помада! Перш за все, мене підкорив її дизайн: футляр виглядає дуже розкішно, золотистий і просто неймовірно красивий.
Відразу додає відчуття, що тримаєш щось преміальне.
Помада дуже приємна на губах, має ніжну текстуру і легко наноситься. Вона рівномірно лягає, і вже з першого шару губи виглядають яскравими та доглянутими. До речі, вона ще й зволожує, тому губи не пересихають.
Щодо стійкості: Тут все не так ідеально. Помада тримається кілька годин, але обід вона точно не переживе. Після їжі доведеться підправити макіяж, бо колір зникає, особливо з внутрішньої сторони губ. Але в повсякденному використанні вона не скочується і не розтікається, що вже великий плюс!
Ще один кайф — це палітра кольорів. Тут є все: від ніжних нюдових до насичених і сміливих відтінків. Думаю, кожна дівчина знайде той, що підкреслить її індивідуальність.
Мені, на жаль, із відтінком не пощастило. Я полюбляю більш коричнево/рожево/нюдове , мій відтінок «Polished rose” все-таки більш рожевий . А от мамі він дуже сподобався 😉
Загалом, помада класна, особливо якщо шукаєте щось красиве і комфортне на кожен день.
Рекомендую 🫧
Коментарі (0)