Ta_nyaaaaaaa

Очікування не справдились?

Давно хотіла спробувати ці засоби. На щастя, вдалося отримати пробники у подарунок. Їх вистачило, щоб спробувати кожен продукт декілька разів і сформувати остаточні враження.

Цю пінку хвалять багато дівчат, тому хотіла її взяти у повнорозмірі. Проте після затесту пробника зрозуміла, що не моє.

Пінка має дуже щільну, густу, кремову текстуру. З пробника вилучити складно, з повнорозмірного тубою думаю проблем не буде. Пінка ДУЖЕ економна, достатньо малесенької горошини.

У неї специфічний трав’янистий аромат, який не всім сподобається.

Піниться рясно.

Очищення більш потужне, ніж би мені хотілося. Так, воно не жорстке, не занадто пересушує, але після вмивання присутні відчуття стягнутості. Тому я б не взувала її супер-м‘якою. Почервонінь немає, тож певна заспокійлива дія присутня.

Склад у пінки чудовий:

▫️екстракт полину - допомагає заспокоїти почервоніння, зменшити висипання

▫️мадекасозид - розгладжує шкіру, зменшує запалення, почервоніння, ефективний при лікуванні розацеа та акне

▫️азіатикова кислота - надає регенерувальну та протизапальну дію

▫️ пантенол - загоює, заспокоює подразнення та зволожує шкіру, зменшує втрату вологи, роблячи шкіру м’якою та еластичною

Моя оцінка їй 7/10.

Специфічний аромат, потужне очищення, а хотілось би м’якого і лагідного.

Цю сироватку я б назвала базовою зволожуючою із заспокійливим ефектом.

У неї гелева текстура, не дуже щільна. Аромат уже не такий яскравий, як у пінки, тому не дратує і навіть подобається.

Вистачає пробника на 3-4 використання.

Шкіра заспокоюється протягом кількох хвилин після нанесення, сироватка усуває відчуття стягнутості, сухості і свербіння.

Повнорозмір має великий об‘єм, цілих 50 мл.

Вау-ефекту я не отримала, можливо на це тоеба більше часу.

Можливо колись придбаю повнорозмір, але наразі не викликала захвату і бажання відразу ж придбати її.

Основні активні компоненти ті ж самі, що має у складі пінка, однак ще присутній екстракт хлорели, який запобігає втраті вологи з епідермісу, живить і регенераціє шкіру, захищаючи від вільних радикалів, сповільнббчи процеси старіння, заспокоює і загоює подразнення, знімає запалення.

Моя оцінка їй 8/10.

Лінійка з березовим соком сподобалась значно більше, від неї я у захваті, а ця, з екстрактом полину, трохи краще, ніж просто посередньо.