alena.rosee

Осінні фаворити: White Tubes

Всім привіт! 💜

Люблю всякі тематичні підбірки, тому зібрала осінні бьюті фаворити саме в білому пакуванні ✨

пишу чим сподобались далі 🤩

В моєму осінньому топі саме в білому пакуванні , такі засоби :

• la Chenaie- французький люкс , просто відкриття цієї осені , не крем , а фантастика ✨
  • Пілінг скатка BofJ , класна скатка , нагадує Мізон яблуко , шкіра після неї чиста та сяюча ;
  • Умивалка Garden aurantis- супер склад , по діє ефективно, длч сяючої чистої шкіри ; (є допис на цей продукт)
  • Умивалка з йогуртом Korres - приємно здивована , бо чула різні відгуки на бренд , мяке та ніжне очищення ;
  • Маска Nacomi Vitamin C - рівний тон та очищені пори, мені дуже сподобалась , ще й змивається гарно (є допис на цей продукт) ;
  • GlamGlow крем з кислотами - вже дорахую залишки запасів , шкода що Бренд більше не працює , крем як і інша продукція нереально працюючий , шкІра як після фотошопу ;
  • Маска Moday - домазую залишки маски, гарно чистить пори та не сушить шкіру (є допис на цей продукт) ;
  • Пептидний спрей enough - чогось тональні пройшли повз , завжди думала що вони забивають пори , але цей пептидний спрей чудовий , замвнбє тонік та легку сироватку;
  • Ів Роше - умивалка скраб, класна та делікатна , полірує шкіру та очищає пори;
  • Sunday Riley - Бренж відкриття , спробувала на початку року ретинол - він фантастичний , тепер омь гліколька , засоби бренда дійсно працюють ;
  • Сироватка Детокс Joko blend - приємна та ідеальна як базова (є допис на цей продукт)
  • Пілінг для шкіри голови Joko Blend - робить обєм , очищає скальп від бруду та стайлінгових засобів (є допис на цей продукт) , робить волосся свіжішим;
  • WOW спрей - думаю всі бачили цей Бренд з із відомим дзеркальний спреєм для волосся , а іч штучка для об'єму , працює бездоганно ✨
  • Олійка Шеллі для кутикули - не потребує реклами , просто суперова 🤩
  • Garnier Spf крем з тоном - довго не відкривала його так як читала що від рудий чи цегляний по кольору , а шкіра в мене світла , але мій вариант взагАлі шикарного ідеального кольору , тому він прям топ 🔥

Як вам така рубрика по кольорам ? Я вже публікувпла жовто - блакитну підбірку , але вирішила пройтись по кольорам флаконів 🤭

Про який засіб цікаво почитати окремо ? 🤩