Як уникнути пришвидшення жирності волосся при використанні олійного засобу?
Олія-еліксир для зміцнення та прискорення росту волосся | Joko Blend
Напевно один із найбільших страхів вводити в догляд олійні засоби, які потрібно втирати в шкіру голови (особливо, якщо і без них доводиться часто її мити) - пришвидшення жирність волосся. Але як виявилось - звір не настільки страшний в реальності. Розповідаю 👇
Паковання. Олія-еліксир представлена у білому матовому флакончику об’ємом 100 мл. Зручний чорний помповий дозатор із невеликим отвором забезпечує економне використання засобу, є прозора захисна кришечка. Мінімалістичний дизайн етикетки: білий фон, темні написи, акцентна світло-салатова стрічка.
Актуальний склад: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Arctium Lappa (Burdock) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root CO2 Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root CO2 Extract, Calendula Officinalis (Calendula) Flower CO2 Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) CO2 Extract, Bidens Tripartita (Three-lobe Beggarticks) CO2 Extract, Melo Sativus (Melon) CO2 Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) CO2 Extract, Tanacetum Vulgare (Tansy) CO2 Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Tocopherol, Cedrus Deodara (Cedar Wood) Essential Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, Parfum (Fragrance), BHT.
Активні компоненти:
🔸Олії для живлення та зволоження: авокадо, оливкова, лопуха, лляна, обліпихи, граната.
🔸Екстракти для стимуляції росту та зміцнення: кореня імбиру, кореня лопуха, календули, кореня живокосту, череди тридільної, дині, розмарину та пижми.
🔸Додаткові компоненти:
- Гідролізований кератин: заповнює пошкодження волосяного стрижня, робить волосся гладким та блискучим.
- Вітамін Е: антиоксидант, захищає волосся від пошкоджень.
- Ефірні олії кедра та розмарину: надають приємний аромат, тонізують шкіру голови.
Як використовувати? Розділіть волосся на проділи та нанесіть олію на корені. Легкими масажними рухами втирайте засіб у шкіру голови. Надягніть поліетиленову шапочку, обгорніть голову теплим вологим рушником і залиште на 10–15 хвилин. Ретельно змийте шампунем. Рекомендовано використовувати 1–2 рази на тиждень.
Текстура та аромат. Жирна густа олійка жовтого відтінку. Аромат олійно-травʼяний, ніжний та ненавʼязливий.
Враження від використання
🔸 Дозатор працює легко та плавно. Олійка-еліксир без жодних проблем, легко та швидко розподіляється.
🔸 Нюанс! Не беріть білий рушник 😁 Засіб олійний і має жовтий відтінок. Можливо не всі такі криворукі, як я, але на випадок необережності краще не створювати собі зайвого клопоту.
🔸 Для таких процедур потрібно мати вільних 10-15 хв, але воно того варте.
🔸 Найнеочікуваніший результат - ледве не з перших разів використання голову почало покидати менше волосся під час миття. Тут як гора з плечей впала. Волосся у мене росте швидко, простимулювати його ріст наче і не проблемно, але от волосопад хвилями буває і під час активного росту волосся. Тож мій висновок - олійка дійсно зміцнює волосся.
🔸 Щодо стимуляції росту волосся - так, воно росте чудово. Однак слід пам’ятати: доглядові засоби подібної дії будуть ефективними лише за умови усунення причин випадіння та сповільненого росту. Це перевірено з власного досвіду!
___
Лайфхаки для збереження чистоти волосся
Голову я мию щодня, але повірте, “помилка” може змусити робити це і двічі на день 😂
Те, що спрацювало на моєму волоссі:
🔸 Змивання олійки-еліксиру сульфатним шампунем.
🔸 Використання пілінгу для шкіри голови на наступний день після використання олійки-еліксиру. Якраз ці два засоби використовую двічі на тиждень.
Усе просто! У такій комбінації олійка у мене не провокує пришвидшене забруднення волосся. Усе в межах норми. Сподіваюсь мій досвід буде для когось корисним 😉
Коментарі (0)