Vikulyk

Поповнення в колекції мініатюр-2

Я вже раніше писала два пости і ділилась своїми скарбами, перейти за ними ви можете через посилання. І от настав час поділитись новинками в моїй не маленькій колекції. Скажу, що цього разу аромати всі дууууже вдалі і красиві, я таким поповненням неймовірно тішусь.

Розповім загальні враження про кожен 😍

https://club.makeup.com.ua/post/12797/

https://club.makeup.com.ua/post/5728/

1.Lanvin Marry Me

Почну з найбільш простого аромату, хоча він не зовсім і банальний, тут така гарна терпкість на початку, але коли вона стихає то аромат стає ще кращим. Огортаючий, іскристий букет з різних квітів і цитрусовий сік , ну гарно. Дуже легкий аромат, для піднесення настрою підійде ідеально, він не душить, це про легкість. Я дала йому настоятись, спочатку не зрозуміла, а згодом дуже навіть сподобався. Декілька годин на тілі і день на одязі в мене тримається, стійкості вистачає.

Милий флакон у вигляді бантика дуже гарний)

2.Dolce & Gabbana Devotion

Універсальний аромат, сповна в стилі цього бренду мені здається. Спочатку реально відчутний зацукрований лимон і ром, потім з‘являється ванільна помадність, яка створює відчуття, наче в парфумі є шоколадні нотки.

Класний, вишуканий, всюди доречний аромат, дійсно в італійському стилі, навіть для вечорнього часу він буде цікавим.

Стійкість середня, на цілий день його впринципі вистачить на одязі, на пальті може протриматись і два дні. Аромат дуже смачний, гурманський, я такі люблю.

Обирала в першу чергу дивлячись на дизайн, він тут розкішний. Це сердечко виглядає добротно навіть на мініатюрці.

3.Jimmy Choo I Want Choo

Пахне дорожче, ніж коштує. Дуже мені подобається і його фланкер теж, шикарний! Я навіть хотіла собі взяти більше баночку одного чи другого.

Знову цитрусові нотки і ця ванільна помадність, яку я обожнюю. Доречі він мені нагадує Дольче Габана, який я описала зверху.) Тут ще правда відчутна легка квітковість, але насправді стиль у них просто в одному напрямку. Стійкість приблизно однакова, у Jimmy трішки нижча мені здається. Шлейф розкішний 😍

Загалом я не фанат ароматів бренду, але саме I won't класні!! Зверніть увагу, хто не знайомий ще.

4.Ariana Grande Cloud 2.0 Intense

Дійсно дуже схожий на аромат Baccarat Rouge 540, як і всі Cloud. Мені подобається Бакара, я відношусь до любителів цього аромату.) Він теж такий теплий, солодкий, як топлений цукор, шлейф і стійкість не гірші, ніж у відомої ніші. В базі мені дещо відрізняється, я відчуваю тут соковиту фруктовість. На мій ніс-кайфовий парфумчик.

Упакування навіть у мініатюрки дуже класне, а про велику версію мовчу 😍

5.Найкрасивіша троянда, яку я чула.

Maison Francis Kurkdjian L'eau A La Rose

Навіть доторкнувшись носом до різних кущиків троянд-їхні аромати відрізняються, а в парфумах на мою думку-тим більше це можна подати багатогранніше і Francis Kurkdjian це зробив. На диво унікальний аромат, коли ти розумієш-це коштує дорого.

Свіжозірвані найкращі квіти, їхні пелюстки і шипи тут все зібрано в цей неймовірний букет. Знову ж помадність, яка мене переслідує в парфумах тут теж є.)) ну нічого наступні два парфуми без неї, не буду вас мучити цим словом 😁

Аромати від Gucci. Обожнюю я цей бренд, обожнюю їхні квіткові аромати, мені вони здаються одночасно і дуже чистими і при цьому цікавими і вишуканими.

6.Gucci Memoire d'une Odeur підійде і чоловікам і жінкам. Свіжий, одеколонистий. Аромат літнього світанку. Відчуваю тут поєднання жасмину, ромашки і мускусу.) Легкий, фужерний запах, викликає приємні асоціації з відпочинком десь в теплій країні.

Легкий шлейф і середня стійкість.

7.Gucci bloom nettare di fiori

Пряні квіти, імбирна терпкість і дуже красиве пачулі. Такий гарний аромат, але або знятість, або важкий у доступі, тому сенсу багато описувати немає. Просто скажу, що крутий, нажаль, бо придбати я не знаю чи його можна.))

Всі мініатюрки, окрім A la rose ідуть без розпилювача. Колекція поповнилась гідними аромакомпозиціями. Я коли нюхала, щоб згадати і описати вам отримала неймовірний кайф 😍

Таки аромати дійсно створюють настрій і тільки того я готова за них платити.