Ковток води для зневодненої шкіри
Injul Cosmetics ♡ UltraHydrate Daily Face Cream
Я завжди у пошуку дієвого зволожуючого крему. З настанням холодної осені на моїй шкірі з'явилися шелушіння та ще й до усього цього порушився захисний бар'єр через експерименти у догляді.
Зазвичай зволожуючий крем я використовую у вечірній рутині,проте зараз,якщо вдень на вулиці не світить сонце - замість сонцезахисного наношу зволожуючий.
З Injul Cosmetics познайомилася майже місяць тому. Бачила позитивні відгуки дівчат на цей крем,тому з великими надіями починала тестування.
Доречі поки у них це перший крем для обличчя в асортименті. Тому можу здогадуватися наскільки ретельно він розроблявся.
Сам бренд описує його як "крем нового покоління",який створений з використанням найсучасніших технологій та високоякісних інгредієнтів.
Це мій перший засіб для обличчя у якого на другому місці у складі сквалан. Я знаю,що це потужний зволожувач,який виконує багато корисних функцій для шкіри:
- 1. Глибоке зволоження
Сквалан проникає у верхні шари шкіри, допомагаючи утримувати вологу, без відчуття жирності. - 2. Антиоксидантний ефект
Захищає шкіру від пошкоджень, спричинених вільними радикалами, і допомагає уповільнити старіння. - 3. Покращення текстури шкіри
Робить шкіру більш м'якою, гладкою та пружною. - 4. Заспокійливий ефект
Зменшує подразнення та почервоніння, підходить навіть для чутливої шкіри. - 5. Сумісність із будь-яким типом шкіри
Сквалан некомедогенний, тобто не забиває пори, тому його можуть використовувати власники як жирної, так і сухої шкіри.
Нагадаю що "чекало" на цю баночку зволоження - чутлива,комбінована шкіра з порушеним бар'єром.
Я побачила різницю вже після одного дня використання. Шкіра ніби наповнилася вологою, з'явилося сяйво.
Мені надзвичайно подобається текстура - легка,невагома. Я не відчуваю обтяження на обличчі. Крем швидко всотується і залишає вологий фініш.
Загальні характеристики
Засіб знаходиться у гарній білій коробочці. Відкривши її бачимо ще більш захоплюючий дизайн крему. Матове скло, дзеркальна кришка - виглядає дуже ефектно. Я навіть можу припустити,що кришку можна використовувати як дзеркало,якщо поряд немає звичайного.
Наявна захисна пластикова мембрана. Це зручно і крем не потрапить на кришку.
Об'єм- 50 мл.
Аромат - дуже знайомий мені з дитинства. Ненав'язливий,приємний.
Активні компоненти
- Сквалан
- Олія каріте
- Алантоїн
- Натрієва сіль оливкової кислоти
- Гіалуронова кислота
- Олія кавунових кісточок
- Вітамін Е
Мені подобається коли засоби якими користуюся мають гарний,естетичний вигляд. Крем Injul приваблює око своїм дизайном,його хочеться тримати у руках.
Він комфортний у використанні та після нанесення. Це дуже важливо для моєї чутливої шкіри.
Активні компоненти націлені на відновлення,зволоження та захист. Засіб дійсно підійшов жирній шкірі та не викликав комедонів.
Я рада,що знайшла дієвий, базовий зволожуючий крем,який приводить у нормальний стан мою шкіру після експериментів.
Коментарі (0)