LUM коктейль для росту волосс я
Така баночка вітамінів точно лишньою ні для кого не буде
В мене зараз дуже сильно випадає волосся. Воно, які ніколи, довге...і тому такий факт помітний значно більше, ніж на короткому волоссі.
Кожного разу після миття випадає значна частина волосся. Я мию голову 3 рази/тиждень...тож частина випавшого волосся суттєва.
Я вирішила взяти цілий комплекс для відновлення волосся LUM, і це було правильним рішенням. Всі разом ці засоби працюють ідеально.
Цей коктейль винятком не став, і також працює на моєму волоссі дуже добре.
В своєму складі сироватка містить все повністю натуральне і корисне. Тож точно гірше не зробить нікому ( хіба в когось є якісь протипокази чи алергія).
В складі олія:
- Олія чорного кмину- покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює волосся, зменшує випадіння. Це взагалі дуже ефективна олія, її навіть називають " рідким золотом";
- біотин- надає волоссю еластичності;
- нікотинова кислота- нормалізує обмінні процеси;
- піридоксин, ретинол, токоферол - пришвидшується ріст волосся.
Використання тут стандартне для такого роду олійок. Я наношу за декілька годин до миття голови. Звичайно, тут треба наперед спланувати, щоб потім нікуди не йти, бо волосся з нею буде жирним. Через деякий час мию голову, як зазвичай.
Олія з волосся вимивається ідеально. Це мені дуже подобається, бо я колись мала таку, що три рази голову мила🙃.
Тут все просто, без зайвих ускладнень. Волосся гарно промите і чисте....ну і насичене вітамінами.
Заичайно, тут треба розуміти, що за 1-2 рази не відбудеться нічого. Ефект накопичувальний і йому потрібен час. Але, враховуючи потужний склад, ефект точно є.
Висновок: таким коктейлем я задоволена. Це як своєрідний комплекс вітамінів для волосся. Особливо така штучка актуальна зараз, коли холодно. А натуральний склад ідеально допоможе відновитися "втомленому" волоссю.
Коментарі (0)