Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon : ще одна олійка, яка буде турбуватися про мою кутикулу
Ідеальний варіант для міні презенту, який точно буде використовуватись
Прикраси для ялинки, можуть бути не тільки гарними, а ще й функціональними і однієї з такої прикрас, являється новинка від бренду Shellу.
Олійки такого формату - повністю витіснили звичайні, як тільки я зрозуміла на скільки це зручно, особливо для такої лінивої людини як я. А це миле пакування, створює якусь особливу атмосферу, хоча я і не хочу відпускати осінь(доречі яке ніяк не вплинуло на вартість - ціна як і звичайних олійок)
Окрім зручного дизайну і якісного матерілу пакування, цей продукт має приємний кислувато-солоденький аромат. Він не занадто активний, ледь вловимий. Знаю дівчатка чують корицю, але я не відчула (буває, що поробиш + ще ця сухість повітря). На мою думку, саме ця - підійде більшості людей, а саме через свої властивості. Вона добре і швидко живуть кутикули і дає доволі швидкий результат. Саме ця, підходить мені трішечки більше, а ніж з чайним деревом ( ну її я взагалі чоловіку купляла 😂). Хоча в мене не суха шкіра рук, але кутикула дісталась мені від дідуся, то ж вона постійно липне, вона доволі жорстка. Apple & Cinnamon в цьому показав дуже гарний результат і як на мене, має доволі тривалий ефект.
Вона не залишає плівку, не залишає і липкості. Доволі швидко вбирається і зберігає ефект доволі довго. Наприклад на наступний день, ось цей пальчик на фото, все ще має м'яку кутикулу.
Продукт вартий уваги, він бюджетний, дієвий і його радять більшість майстрів, тож чому б не взяти його до уваги як міні-подаруночок ?)
Коментарі (0)