Запах чоловіка: Jo Malone London Oud & Bergamot
Що може бути більш британським, ніж пряність уду разом з свіжим бергамотом? Знайомимось ближче з парфюмом Jo Malone London Oud & Bergamot.
Моя улюблена серія у Jo Malone, це чорні флакони - Cologne Intense. По -перше, вони досить стійкі, на відміну від основної серії. Ну і аромати тут в основному східні, що на мою думку дуже пасую британській марці з багатою колоніальною історією.
Так ось, цей аромат просто класика Jo Malone і один з небагатьох східних ароматів, які мені подобається на чоловіку.
Аромат починається з вибуху цитрусової свіжості – соковитий бергамот задає тон, привносячи стриману британську вишуканість, наче чашка чаю в холодний ранок.
Потім він розгортається: теплий, щільний уд переплітається з пряними і деревними відтінками кедра, створюючи образ могутнього, але гармонійного характеру. Ледь вловимий тютюновий акорд додає глибини, залишаючи шлейф, який запам’ятовується надовго. Жодної солодкості,
Цей аромат звучить як симфонія контрастів – свіжа пряність і оксамитова тепла деревина, цитрусовий спалах і глибокий фужерний відтінок 💔
Інтенсивний, насичений, чоловіка з цим ароматам хочеться обійняти і не відпускати!
Запах красивий у будь-який сезон, але саме зараз, коли ми проводимо багато часу у приміщеннях - він подобається мені найбільше.
Пробували цю серію у Джо? Що взагалі подобається у бренду?
Коментарі (0)