AsyaFox

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

🎀Привіт, це Ася! Я беру участь в челенжі та розповім вам про всі крінжові "б'юті поради" які я використовувала і сподіваюсь це підніме вам настрій😁

1. Миття голови яйцем. Був період коли я сильно комплексувала кожного разу коли стикалася зі звичайним сезонним випадінням волосся. У мене і так не було густої гриви, а випадіння впливало на мою підліткову свідомість так, ніби я в катастрофічній ситуації. Начитавшись «порад з народу» я вирішила що причина всіх бід це хімія в шампунях та бальзамах і знайшла рішення! Мити голову «методом предків» , яйцем! Що сказати, мене вистачило на 3 рази. Так, волосся вимивалося і ставало чистим, але процедура ця була гидкою ніби сцена з фільму «Субстанція», стояти над ванною і розтирати по голові сире яйце та ще насолода… і змивати потрібно було, холодною водою, аби білок не звернувся і в волоссі не стався ОМЛЕТ.
  2. Відбілювання волосся лимонним соком. І знову підлітковий вік... Я дуже хотіла собі дві білі прядки, але волосся фарбувати не дозволяли батьки. Тоді то я і звернулася до інтернету (дарма) і ледве не позбавила себе двох прядок 😁 Спочатку це був лимонний і сок, потім відвар ромашки, та і перекис водню був)) а результату нуль.
  3. Black mask. Певний час "чорна маска" була трендом в інтернеті, і всі "модниці" хотіли спробувати її. Тоді ми з сестрою натрапили на рецепт де потрібно було змішати гаряче молоко, желатин та чорний вуголь. Далі цю рідину потрібно було намазати на шкіру і чекати поки вона висохне. Працювала вона на відмінно. Відмінно разом з всім вмістом пор знімала захисний бар'єр зі шкіри і відмінно здирала все волосся з обличчя (пушок). Зняти її можна було тільки зі сльозами на очах... а у нас навіть чорних цяток не було тоді, то ж, навіщо?
  4. Їжа на обличчі та волоссі. Я пробувала багато різних масок з продуктів харчування і впевнено можу сказати : " Не переводьте продукти"!!!
  5. Кубик льоду на обличчя. Це одне з найгірного що я робила. Через постійний массаж обличчя крижаним кубиком у мене навіть з'явилася судинна сіточка на обличчі яка не проходить вже 4 роки і видалити її можна лише лазером. Всі ці техніки з льодом - величезний стрес для такої тонкої та чутливої шкіри як у мене.
  6. Домашнє відбілювання зубів. Раніше це було навіть трендом. В продажі були набори для відбілювання і робити це потрібно було раз в тиждень. Стрічки, гелі з лампою - результат був мінімальний, а наслідки жахливі. Білі плямки, чутливість зубів, порушення емалі через що мої раніше ідеальні зуби почали швидко псуватися. Мій стоматолог покрутив пальцем у віска коли дізнався про такі процедури. Не робіть цього будь ласка, бо навіть професійне відбілювання в кабінеті це величезна шкода, краще просто кожні півроку робити чистки.
  7. Протирання обличчя перикисом та спіртовими настоянками. Мені радила це робити бабуся, від прищів, "бувай ліпідний шар" - інакше цю пораду не назвеш.

Поки це все що вдалося пригадати, буду ще доповнювати допис коли згадаю більше експериментів, а поки, дякую за увагу і не повторюйте моїх помилок ! 😁