Viktoria_Ilnytska

Філер для волосся авокадо-кератин | TINK

Філер для волосся авокадо-кератин | TINK

Дорогі дівчата, усі ми знаємо на скільки важливим є догляд за волоссям. Я до нього підхожу досить відповідально. Жодного разу не робила кератинові випрямлення, холодне відновлення, і купа різного по типу того🙌🏼

Я надаю перевагу завжди шампуням, маскам, сироваткам, філерам, котрі діють і не несуть жодної шкоди волоссю.

Цього разу обрала концентрований філер від TINK🥑

Значною перевагою такого філеру є те, що його вже не потрібно розводити: усе готово - тільки нанести на чисте та вологе волосся🙌🏼

Філер �для волосся авокадо-кератин | TINK

Отже засіб представлено у картонній коробочці, в середині містяться прозорі пакетики, наповнені філером - 4шт

Такий формат дуже зручний, адже можна кинути до косметички, якщо кудись їдеш і не мати необхідності сколочувати його попередньо з водою☺️

Текстура вʼязка, раджу перед нанесенням розтерти у руках.

Аромат мʼятно свіжий мені здався, як шампуню для волосся

Витримувати 20 хв

Тут містяться дуже корисні компоненти:

1. Гідролізований кератин — відновлює пошкоджене волосся, зміцнює структуру кожного волоска, заповнює порожнечі та дефекти в кутикулі, що робить волосся більш гладким, сильним і еластичним.
  2. Екстракт авокадо — багатий на корисні жирні кислоти, вітаміни (зокрема, вітамін E) і антиоксиданти, які живлять волосся, зволожують його, покращують загальний вигляд та здоров'я, захищають від впливу навколишнього середовища.
  3. Гідролізовані протеїни пшениці — відновлюють волосся, покращують його текстуру, надають об'єму і м'якості, допомагають утримувати вологу всередині волосини, роблячи волосся більш гладким і слухняним.
  4. Молочна кислота — допомагає підтримувати оптимальний рівень pH шкіри голови і волосся, сприяє відновленню ліпідного балансу, покращує структуру волосся, зменшує ламкість і додає здорового блиску.

Такий філер забезпечує глибоке живлення, зволоження та відновлення пошкоджених волосся, роблячи його більш здоровим, міцним і блискучим.

Однозначно раджу власницям фарбованого, пошкодженого, ламкого волосся💚