Tatyana1104

Montale Arabians Tonka

Montale Arabians Tonka

Цей парфум для справжніх поціновувачів насичених східних, деревних ароматів, його багатогранна композиція поєднує інтенсивність і елегантність, створюючи незабутнє враження.

Аромат був представлений у 2019 році на честь вільних арабських скакунів, зображення яких чудово відображене на металевому в чорному кольорі, флаконі парфуму.

Montale Arabians Tonka належить до парфумерних композицій унісекс. Він є настільки універсальним що знайде своїх шанувальників серед жінок і чоловіків.
Акорди на яких виграє парфум: троянда, ваніль, солодкі ноти, пудровий, мускус, пряний теплий, амбра, уд, металевий.

Верхні ноти - Шафран і Бергамот.

Ноти серця - Дерево Агар (Уд) і Болгарська Троянда;

Ноти бази - Боби Тонка, Цукрова Тростина, Амбра, Білий Мускус і Дубовий Мох.
Він вражає своєю стійкістю, яка лишається на довго, на тілі можливо 7-9 годин, на одязі, відчувається не один день, після хорошого прання лишиться тонкий аромат, але вже відповідно не настільки виразний.

Моє знайомство з цим ароматом відбулось близько тижня тому, а отже спокійно можу сказати свою думку, він є неймовірно шлейфовим та стійким, унікальним, але на любителя, багато хто рекомендує його в холодну пору року або зимою, адже він є як говорять тяжкий, який заповнює всіх і вся...

Відчуття від Arabians Tonka: Бергамот з переходом на трояндовий та щось солодке, на останок більш серйозне, амбра мускус.

Загалом парфум обирається під настрій, внутрішній стан, тож сьогодні я обрала Montale Arabians Tonka....

А що ви скажете з цього приводу? Які ваші улюблені аромати...?

Буду вдячна кожному за вподобайку та коментар.🙌

Montale Arabians Tonka
Montale Arabians Tonka
26 листопада, 2024
Tatyana1104
26 листопада, 2024