Пробні взірці осені: як довго я вас чекала
Привіт, з вами знову я - гроза консультантів. Нарешті я навчилась чітко просити що я хочу спробувати про покупці, тому ділюсь дуже омріяними пробниками.
Почну з простіших продуктів - на знижці обрала крем під очі Eve lom (спойлер - не дуже) і отримала взірці:
Зволожувальний крем Eve Lom Moisture Cream. Складно судити з маленького взірця - але крем дійсно потужно зволожує! Поки я не в захваті від ціни, але буду придивлятись до акцій.
Зволожувальний лосьйон для обличчя Eve Lom Moisture Lotion - напакований корисностями склад! І дуже цікава текстура -щось середнє між тонером і лосьйоном. Моїй віковій шкірі дуже зайшов, думаю на зиму був би фест, але знову ж таки, ціна 🧐
Далі китайська марка яка не піддається транслітерації, опису і перекладу, XIAOMOXUAN (перепрошую 😆). Мала пробні взірці їх шампуню - цікавий. Тому спробувати скраб теж не проти.
Міні пробник ВВ крему від Hillary. Вдарила останній місяць по українських марках, і купила дещо у Хіларі. Дуже приємно отримувати взірці у подарунок, цей ВВ дуде непоганий. Колір для мене жовтуватий, але покриття хороше.
Далі - якась підозріла марка Korloff un jardin a Paris. Що тут сказати, чую слова a Paris у назві і зразу ведусь, мені таке треба 🤣 На ділі запах досить стійкий (не менше 3 годин), і це зелена пряна троянда, з мускусом, фрезією, гарденією, пачулі - такий потужний букет. В результаті це просто оглушуючий аромат для мене, тому цікавість до марки зникла.
Дві останні позиції - це моя листопадова радість.
Я знала, що Dior J'Adore L'Or Essence De Parfum - красивий парфум (ще б, це творіння улюбленого нашого пана Курджукяна!), але щоб настільки!
Відкривається аромат багатим букетом жасмину і ніжної троянди.
У серці чую нотки теплого ірису та ніжної ванілі, які дуже красиво закруглюють аромат, і не дають цим дзвінким білим квітам бути занадто голосними. Амброва база - те що треба. Для мене це аромат оркестр, неймовірно піднімає дух і настрій у таку погоду.
Dolce & Gabbana Devotion - дякую alena.rosee що колись поділилась, я зробила собі помітку у голові а дійшла лише зараз. Ну яка ж краса! Це натуральний лимонний десерт на початку, але не такий одеколонистий як Xerjoff.
Стартує з цитрусового бергамоту та білих квітів.
У серці розкривається ніжність жасмину та пудровість мускусу, які плавно переходять у глибокий шлейф з ірису, пачулі і ноткою амбри. Якби аромат був таким цитрусовим всю дорогу, думаю зводив би з розуму. Натомість, він дражнить десертним стартом і я хочу поновлювати його щогодини, бо насолода неймовірна! Що тут сказати? Хитрі сицілійці все добре прорахували, і я відкладаю флакон у корзину.
Дуже радію, коли взірці приносять бажання покупки, а не просто пластикові відходи, як цього разу зі мною і сталось.
Діліться, що цікавого-косметичного ви для себе відкрили у холодному листопаді?
Коментарі (0)