Мій місяць з міцеляркою від дерматолога: чесно про Bioderma Sensibio H2O
Чи вартий хвалений продукт своєї ціни та місця у вашій б’юті-рутину?
Цей відгук особливий, бо він відкриває мою серію постів про новий догляд за шкірою, підібраний разом із дерматологом.
Склад нового догляду можна побачити тут: https://club.makeup.com.ua/post/55351/
Мій лікар пояснила,що ця вода створена для чутливої шкіри, і навіть якщо у вас є схильність до подразнень, висипань або сухості, Bioderma допоможе уникнути зайвого стресу для шкіри.
Формула гіпоалергенна й мінімалістична, без ароматів. І це саме те, що я люблю. Ніякого роздратування чи висипань, навіть після місяця використання. Для шкіри, яка легко ображається на новинки, це супер-знахідка.
Вона буває у форматах на всі випадки життя: маленька подорожна пляшечка, щоб легко закинути в сумку, і здоровенна бутель для домашнього використання.
Плюси та мінуси
+ Головне: вона ніжна, ефективна й підходить для будь-якого типу шкіри. А ще вона доступна в різних об’ємах: для подорожей або вдома.
- Мінус: ціна. Вона трохи вище середньої, але, як для продукту, схваленого дерматологами, це логічно.
Чи варта уваги ?
Так, однозначно! Для мене це не просто міцелярна вода, а надійна основа догляду, яку схвалив дерматолог. Якщо ви шукаєте засіб, який ідеально працює й дбайливо ставиться до шкіри, Bioderma Sensibio H2O точно заслуговує на увагу.
Слідкуйте за серією, буде багато цікавого!
Коментарі (0)