Nastina

Тонік для волосся з розмарином від Weleda

Вітання! У новому розіграші я виграла дві мініатюри засобів для обличчя від Ланкастер та, оскільки, конкурс був присвячений зручним зачіскам під шапку, то і третім подарунком став саме продукт для волосся - повнорозмірний тонік для волосся Weleda.

Звісно, повноцінний відгук можна буде скласти лише після хоча б місяця регулярного використання та тоді, коли перша пляшечка тоніка буде використана.

Але і зараз, коли я його тестую вже кілька тижнів, можу розповісти про продукт і скласти певне враження про нього.

Традиційно, трішки основної інформації:

Флакон скляний, прямо поважний, з затемненого зеленого скла з пластмасовою кришечкою, що міцно і надійно закривається. Самого тоніку 100 мл, він зручно виливається через маленький носик в пляшечці.

Я наношу цей розмариновий тонік, зазвичай, раз на день зранку, можу через день наносити. Він злегка густуватий, практично прозорий з приємним ароматом. Я наношу по-різному, адже можна трішки виплеснути просто в руку і вже пальцями рознести по шкірі голови. Або просто цим пластиковим носикомвести по проборам і рівномірні порції зручно промасажувати окремо руками або масажером.

В мене цей тонік викликав максимально приємні емоції, тому що в осінньо-зимовий період, коли ми максимально потребуємо вітамінів для нашого організму, отримати в подарунок розмариновий тонік для укріплення та запобігання випадінню волосся - дуже корисний подарунок. Та ще й повнорозмірний флакон! У використанні дуже зручний, не липкий та нежирний. Звісно, волосся після миття не так довго буде виглядати свіжим, адже я просто на коріння наношу вже цей лосьйон.

Але, в цілому дуже комфортний засіб. А якщо ще й стимулюватиме ріст волосся, буде взагалі класно!

Рекомендую спробувати, а я вже похизуюся порожнім флакончиком, коли зроблю курс використання🎀 І заодно розповім, чи є результат!

А на цьому все, дякую за увагу до мого сьогоднішнього допису. До нових зустрічей!

21 грудня, 2024
Nastina
21 грудня, 2024