_Anoli_

Мастхев для жирного типу шкіри голови

Мастхев для жирного типу шкіри голови

З брендом Сульсена я знайома дуже давно (років 5 точно) і за цей час я не знайшла кращого засобу в категорії ціна/якість у боротьбі з лупою. Оскільки в мене жирний тип шкіри голови час від часу доводиться діставати цей чудо-засіб. Лікування займає 2 тижні при умові, що я мию голову цим засобом принаймні 2 рази на тиждень. Також шампунь можна використовувати для профілактики лупи один раз на тижден, чергуючи зі звичайним шампунем. Деякі стверджують, що, помивши голову цим шампунем, волосся довше залишається чистим, проте в мене так не працює. З продукції бренду Сульсена, окрім шампуню я користувалась пастою від лупи та маскою анти-акне. Паста діяти починає швидше та краще. Її потрібно втирати в шкіру голови після шампуню, чекати 10-15 хв та змити. Напевно череж те, що її потрібно потримати, а не відразу змити, як шампунь, ефект виходить кращим. Тому доводиться вибирати або швидший ефект, але більше мороки або не витрачати час на нанесення та змиття додаткового засобу, але довше чекати на результат. Маска анти-акне гроші на вітер.

02 грудня, 2024
_Anoli_
02 грудня, 2024