ЧУДО ПШИКАЛКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ
Piel Cosmetics Silver Aqua Spray
Я не є прихильницею використання термальної води, але цей засіб це зовсім інше.
Основні активні інгредієнти:
- Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари шкіри завдяки невеликому розміру молекул, сприяє відновленню водного балансу, перешкоджає втраті вологи, стимулює процеси відновлення в тканинах.
- Наносрібло (цитрат срібла) має безпечну антибактеріальну дію, пригнічує ріст патогенної мікрофлори, знімає запалення та заспокоює.
Я завжди наношу зволожуючі засоби на вологу шкіру, тому цей засіб палочка виручалочка перед сироваткою чи кремом. А також як тільки відчувається стягнутість шкіри відразу розбризгую і стає набагато приємніше по відчуттях.
Виробник рекомендує використовувати данйи засіб:
- Влітку на відпочинку на пляжі чи в місті;
- На пробіжці в парку чи на тренуванні в спортзалі;
- Вдома чи в офісі;
- В автомобілі чи в громадському транспорті.
Через те що він має в складі наносрібло і надає антибактеріальну дію він схожий на Спрей-очищувач для шкіри Clinisoothe+ Skin Purifier з гіпохлоритною кислотою.
В чому їхня різниця:
- Засіб від Piel Cosmetics має більш м'якшу дію через це підійде більшій кількості людей.
- Дуже важливий пункт це аромат, в засобу він не відчутний, як водичка) А в Skin Purifie дуже відчутний аромат хлорки. Мене він найбльше дратував, тому я була в пошуках чогось кращого.
- І ще одна, але не менш важлива відмінність - це термін притдатності, тут він набагато довший ніж в засобу з гіпохлоритною кислотою (там тільки 3 місяці).
- Останнє та те на що варто звертати увагу - ціна! Piel Cosmetics - 100 мл - 247 грн, а зараз на знижці взгалі 173 грн. а інший засіб коштує за 100 мл - 700 грн.
Розпилення у нього дрібне і в формі конусу, не плює в одну точку. Процес нанесення можете побити на відео.
Впринципі можна його й менше наносити, але я люблю коли багато прям. Тому і брала собі відразу о'бєм 250 мл.
Чи користуєтеся подібними засобами?
Коментарі (0)