Розпаковка замовлення
Що поклали у подарунок?
Звісно не могла обійти акцію #birthdaymakeupclub і зробила пару замовлень. Сьогодні ділюсь першою розпаковкою.
Замовила дитячу зубну пасту G.U.M Kids Monster для сина. Паста дуже класна, беру вже не вперше .
Для себе і чоловіка взяла зубну пасту від Marvis, це перше знайомство і перші враження приємні.
Для профілактики випадіння волосся взяла собі ще 2 ампули Placen formula. Писала свою розповідь і позитивний досвід використання цих ампул.
Для нігтів чорнична олійка від Colour intense. Це вже третя олійка. Завжди ношу з собою і маю в запасі.
Вже ділилась враженнями від олійки з ананасом, мигдалем.
А що поклали у подарунок?
Я замовляла з розрахунком отримати туш від Bourjois, в принципі, в чеку так і вказано, що вона у подарунку. Але наліпка з надписом подарунок "туш" була наліплена на олівець для брів від Eveline. Це теж бестселер у клубі, бачила часто у дописах дівчат гарні відгуки. Але я чекала на туш, бо вкладаю брови віском і мені такий засіб підходить. Підозрюю, що це через велику кількість замовлень закінчились подаруночки.
Дякую за подарунок, звісно, буду тестувати, адже продукт цікавий і я завжди рада будь-яким подаруночкам♥️
Ось така вийшла розпаковка.
А наступна буде незабаром, там подарунок собі на Миколая від чоловіка. Буде цікаво, що покладуть у якості подарунку.
Коментарі (0)