Lamel Шикарнючий!
Posh… 402 frost rose
Posh - в перекладі з англійської "шикарний" 💖 чи відповідає назва якості продукту?
Привіт, це Ася✨ і сьогодні я розповім про матову помаду від lamel Posh... у відтінку 402 (замерзла троянда). Багато вже існує відгуків, але мій досвід унікальний та має право на існування також, тож приступимо 🤓
Що пише виробник?
Особливості Posh Matte Liquid Lip Stain від LAMEL:
- створює дуже стійке матове покриття;
- насичені пігменти забезпечують бездоганне нанесення в один шар;
- палітра містить соковиті відтінки, які доповнять ваш образ;
- легка текстура, не створює липкого шару та відчувається комфортно на губах;
- зручний аплікатор допоможе промалювати чіткі контури;
- розгладжує губи, не підкреслює складочки.
Мій відгук:
Я в захваті від цієї помади! Прошу вас переглянути фото свотчів аби оцінити відтінок (я взагалі не оброблювала фотографії).
1. Дизайн тюбика стильний, приємно тримати в руках. Аплікатор зручний, легко переносить засіб на губки, помада має приємний солодкуватий аромат✨.
2, Опис товару дійсно правдивий, памʼятаю як нанесла її вперше, і після попереднього досвіду з Kiko була в шоці як класно що помада взагалі не липне 😍 Конкретно даний відтінок шикарний, він підійде як для щоденного макіяжу так і в комбо для більш яскравого.
Дуже високий рівень пігментації, ніяких пропусків, кожен мілментр губ вкритий на 100%. Відтінок глибокий та приємний. Покриття вельветове, ніжне. Так, текстура губ підкреслюється але це нормальна ситуація для матової текстури.
3. Стійкість чудова якщо не їсти та не пити, це логічно) Сухості не викликає, комфортна на губках 💖
4. Вартість. Помада дуже бюджетна як для своєї якості та всіх своїх плюсів, тому я вважаю її абсолютним мастхевом !
Дякую за увагу 🌺
Коментарі (0)