Мерехтлива пудра для обличчя Patricia Ledo Shimmer Powder
Вперше в житті так легко використовувати хайлайтер !!
Всім привіт, це Ася!
Сьогодні на огляді досить цікавить по своїй суті продукт, і я раджу вам подивитися коротеньке відео аби зрозуміти про що я :)
Мерехтлива пудра для обличчя Patricia Ledo представляє з себе хайлайтер що має аплікатор-пуховку. Щой використати його, досить декілька разів легенько "тапнути" по шкірі.
Що пише виробник?
Розсипчата шимерна пудра Shimmer Powder не тільки допомагає приховати недосконалості шкіри, але й надає обличчю чудовий слабкий блиск.
- Мерехтлива пудра надасть шкірі легку природну сяйливість чудово підійде як для обличчя, так і для всього тіла.
- Упакована в стильний флакон з м'яким пушком для зручного нанесення й розподілу засобу на шкірі.
- Завдяки ніжній текстурі пудра найдрібнішого розмолу рівномірно розподіляється на шкірі, приховуючи всі дрібні недосконалості, вирівнює рельєф і тон шкіри.
- Засіб не створює ефекту маски, не скачується, наноситься тонким шаром і невідчутний на шкірі.
МІЙ ВІДГУК
В цій пудрі мені подобається все, симпатичний дизайн, зручність використання, м'яка та приємна до шкіри пуховочка. Він додає приємного легкого сяяня, можна використовувати на тілі, обличчі, волоссі. Блискітки оптимального розміру аби візуально виглядало добре.
Я все ж таки не раджу наносити засіб на все обличчя, адже в такому випадку ви будете схожі на вампіра Едварда на сонці :)
Пудра не викликала алергії, почервоніння чи інших негативних реакцій.
Вистачить її надовго, ціна досить низька, висипається потрібна кількість, не більше не менше, дуже-дуже зручно))
Загалом я дуже задоволена продуктом, і вам теж раджу спробувати !
Дякую за увагу.
Коментарі (0)