Олешко Анна💜

Тканинна маска для обличчя FarmStay Real Mango Essence Mask з манго

Тканинна маска для обличчя FarmStay Real Mango Essence Mask з манго

Я обожнюю манго і пройти повз тканину маску з таким солодким та соковитим смаколиком я не змогла 😂

Тим більше, що я давно знаю ці масочки і вони дуже поживні та приємні у використанні, а аромат це окрема насолода.

Всередині упаковки складена масочка та дуже багато есенції. Об'єм 23 мл

А ще мені неймовірно подобається дизайн. Коли їх багато, а у мене це ціла, не побоюсь цього слова, колекція так легше знайти потрібну, як то кажуть - що на коробці то й в коробці

Сама маска дуже тоненька та ніжна та добре прилягає до обличчя.

Після висихання вона трохи "волохата" але коли напитана есенцією то дуже приємна до тіла.

Перед використанням маску можна покласти в холодильник щоб був охолоджуючий ефект але мені здається, що тепла есенція краще поглинається шкіркою, принаймні моєю 🤷

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Xantan Gum, Chlorphenesin, Sodium Hyaluronate, Alginic Acid, Hydroxyethylcellulose, Butyle Extract (500ppm), Disiodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, FragranceНН

Переваги
🥭натуральні компонентами у складі. Містить екстракт манго та гіалуронову кислоту

🥭м'яке бавовняне полотно, що щільно прилягати до шкіри, чим забезпечує максимальний ефект
🥭смачний аромат тропічних фруктів

Ефективність
Маска бореться із зневодненням шкіри, захищає та посилює її гідроліпідний бар'єр. Зволожує, живить, розгладжує рельєф, запобігає появі ознак передчасного старіння. Після використання шкіра сяюча, ніжна та свіжа.

P.s я не знаю чому але моє обличчя завжди невміщається. Хоча те що вона велика (більша мого фейсу) це безумовно плюс 😂

06 грудня, 2024
Олешко Анна💜
06 грудня, 2024