Elen Cosmetics Face Care Глина біла з екстрактом зеленого чаю і алое вера
Не погана глина, за невеликі гроші....
Привіт всім.
Як і обіцяла ділюся думкою з проводу білої глини від торгівельної марки Elen Cosmetics.
Хто читає мої дописи той вже знає що я викладала пост про чорну глину цієї ж марки. Посилання лишаю https://club.makeup.com.ua/post/58110/
Що можу сказати за білу глину.... Непогана....
Порівняно з чорною, то ця змивається набагато краще, не лишає після себе нічого, тобто не потрібно використовувати допоміжні засоби (пінка, гелі чи ще щось типу того для вмивання).
Вміст пакетика вистачає на 3-4 рази, не дуже полюбляю накладати тонкий шар, хочеться, щоб глина (трохи) більше діяла, інколи навіть зволожую обличчя маленьким пульверизатором, 15-20 хвилин витримки, обов'язково щоб маска не висохла на обличчі, адже потім буде дуже сушити шкіру.
Саме ця глина є з екстрактом зеленого чаю та алое вера, думала що буде якийсь приємний аромат, але відкривши пакетик, виявилось що всередині пахне звичайною глиною, навіть сказала б крейдою...., але то все дрібнички....
Що вона нам обіцяє:
Сприяє ретельному очищенню шкіри,
Нормалізує вироблення себуму,
Звужує пори,
Екстракт зеленого чаю допомагає поліпшити колір обличчя,
Усуває набряклості,
Живить,
Уповільнює процеси старіння,
Екстракт алое вера має заспокійливі,
Зволожувальні,
Пом'якшувальні властивості,
Активізує регенерацію тканин.
Так, вона справляється з багатьма своїми задачами, тому цю масочку-глину можу спокійно додавати до списку бажаних покупок, і надалі можу (не боячись) її використовувати...
А що ви думаєте? буду рада вашим коментарям.
Дякую за увагу.😉
Коментарі (0)