Mandarinka

Ідеальний новорічний подарунок чоловіку знайдено: Barbers Premium Mens Set Sandalwood & Grapefruit

Ідеальний новорічний подарунок чоловіку знайдено: Barbers Premium Mens Set Sandalwood & Grapefruit

Вітаю! Знаю по собі як складно буває підібрати чоловіку подарунок на свято, особливо коли "мені нічого не потрібно", а свято вже близько. Цього року саме для таких випадків український бренд BARBERS розробив чоловічі подарункові набори. Я взяла один з них і розкажу детально про вміст і характеристику кожного товару.

В наборі Barbers Premium Mens Set Sandalwood & Grapefruit:

• Гель для душу Barbers Sacramento Premium Shower Gel
  • Заспокійливий лосьйон після гоління Barbers London Aftershave Lotion
  • Шкарпетки чоловічі "If You Can Read This, Bring Me Beer"

Виробник не акцентує на цьому окрему увагу, але я б підкреслила, що це парфумований гель для душу! Бо коли підійшла до чоловіка запитала "ти що напахтився?" - "Ні, просто користувався гелем". А від нього був дуже приємний аромат чоловічого парфуму 😍

✔️ Гель має дуже приємний і доволі стійкий аромат на тілі. Відчуваються і нотки цитрусу від грейпфруту, але і мускусні нотки сандалового дерева, які останнім часом мені дуже подобаються в чоловічих парфумах.

✔️ Гель чудово піниться і легкий у використанні завдяки зручному дозатору.

✔️ У чоловіка, як і в мене доволі проблемна шкіра, але після регулярного використання гелю ніяких висипів і запалень не виникло.

Гель сподобавсь дуже чоловіку, а завдяки аромату, я взагалі залишилась в захваті 😍

Скажу, що цей набір став трошки перемогою над чоловіком, завдяки ароматам. В першу чергу в лосьоні йому сподобавсь аромат - він така сучасна адаптація чоловічого огіркового лосьону 🥒 - бо є ця база (можливо за рахунок алое в складі), але вона більш сучасна, приємна, стильна, вже з кардамоном та гострістю імбиру.

І щоб отримати цей аромат, чоловік таки став використовувати лосьон, бо раніше нічим не користувався взагалі.

✔️ Лосьон має заспокійливу дію, після гоління не було подразнень чи запалень.

✔️ Шкіра приємно зволожена.

✔️ Ніяких висипів після регулярного використання не з'явилось.

✔️Не залишає по собі неприємної липкості, тільки приємний парфумований аромат засобу.

Для мене це справжня знахідка по аромату, для чоловіка по догляду!

Оригінальна подача наче вже банального подарунку у вигляді шкарпеток.

З одного боку строгі чорні чоловічі, але і з елементом Нового року з малюночком 🎅, а також прикольним написом "If You Can Read This, Bring Me Beer" 🍺.

Тканина м'яка, але плотна. Шкарпетки чекають Нового року)

Весь набір - це переосмислення подарунку чоловіку на Новий рік, оскільки він може бути практичним, але при цьому стильним і дарує чоловіку професійний догляд за собою!

07 грудня, 2024
Mandarinka
07 грудня, 2024