Ідеальний новорічний подарунок чоловіку знайдено: Barbers Premium Mens Set Sandalwood & Grapefruit
Щоб Новий рік пах не мандаринами, а чоловіком 🎅
Вітаю! Знаю по собі як складно буває підібрати чоловіку подарунок на свято, особливо коли "мені нічого не потрібно", а свято вже близько. Цього року саме для таких випадків український бренд BARBERS розробив чоловічі подарункові набори. Я взяла один з них і розкажу детально про вміст і характеристику кожного товару.
В наборі Barbers Premium Mens Set Sandalwood & Grapefruit:
- Гель для душу Barbers Sacramento Premium Shower Gel
- Заспокійливий лосьйон після гоління Barbers London Aftershave Lotion
- Шкарпетки чоловічі "If You Can Read This, Bring Me Beer"
Гель для душу Barbers Sacramento Premium Shower Gel
Виробник не акцентує на цьому окрему увагу, але я б підкреслила, що це парфумований гель для душу! Бо коли підійшла до чоловіка запитала "ти що напахтився?" - "Ні, просто користувався гелем". А від нього був дуже приємний аромат чоловічого парфуму 😍
✔️ Гель має дуже приємний і доволі стійкий аромат на тілі. Відчуваються і нотки цитрусу від грейпфруту, але і мускусні нотки сандалового дерева, які останнім часом мені дуже подобаються в чоловічих парфумах.
✔️ Гель чудово піниться і легкий у використанні завдяки зручному дозатору.
✔️ У чоловіка, як і в мене доволі проблемна шкіра, але після регулярного використання гелю ніяких висипів і запалень не виникло.
Гель сподобавсь дуже чоловіку, а завдяки аромату, я взагалі залишилась в захваті 😍
Заспокійливий лосьйон після гоління Barbers London Aftershave Lotion
Скажу, що цей набір став трошки перемогою над чоловіком, завдяки ароматам. В першу чергу в лосьоні йому сподобавсь аромат - він така сучасна адаптація чоловічого огіркового лосьону 🥒 - бо є ця база (можливо за рахунок алое в складі), але вона більш сучасна, приємна, стильна, вже з кардамоном та гострістю імбиру.
І щоб отримати цей аромат, чоловік таки став використовувати лосьон, бо раніше нічим не користувався взагалі.
✔️ Лосьон має заспокійливу дію, після гоління не було подразнень чи запалень.
✔️ Шкіра приємно зволожена.
✔️ Ніяких висипів після регулярного використання не з'явилось.
✔️Не залишає по собі неприємної липкості, тільки приємний парфумований аромат засобу.
Для мене це справжня знахідка по аромату, для чоловіка по догляду!
Шкарпетки чоловічі "If You Can Read This, Bring Me Beer"
Оригінальна подача наче вже банального подарунку у вигляді шкарпеток.
З одного боку строгі чорні чоловічі, але і з елементом Нового року з малюночком 🎅, а також прикольним написом "If You Can Read This, Bring Me Beer" 🍺.
Тканина м'яка, але плотна. Шкарпетки чекають Нового року)
Весь набір - це переосмислення подарунку чоловіку на Новий рік, оскільки він може бути практичним, але при цьому стильним і дарує чоловіку професійний догляд за собою!
Коментарі (0)