Mandarinka

Професійний догляд за шкірою рук в подарунковій обгортці від Shelly

Професійний догляд за шкірою рук в подарунковій обгортці від Shelly

Вітаю! Сьогодні познайомлю вас з бюджетним, але якісним кремом для рук від Shelly - українського бренду професійної косметики по догляду за шкірою рук та ніг. Окрім якісних характеристик бренд попіклувався про новорічність - він має чудове святкове пакування - та точно стане цікавим доповненням до подаруночку.

Невеличкий розбір складу крему, щоб зрозуміти його ефективність:

• Зволоження та утримання вологи: гліцерин, парафінова олія, ланолін, натрію поліакрилат.
  • Живлення та пом'якшення: масло ши, олія виноградний кісточок.
    Заспокоєння та загоєння: алантоїн, токоферил ацетат (вітамін Е).
  • Покращення текстури та створення захисного бар'єра: цетеариловий спирт, гліцерил стеарат цитрат, диметикон.
  • Антиоксидантний ефект: токоферил ацетат, пентаеритритил тетра-di-t-бутил гідроксициннамат.

Крем розпакувала, бо в якийсь момент в квартирі була якась занадто велика сухість - це вплино на губи і шкіру рук. Отже на моєму робочому столі з'явились новорічний бальзам для губ https://club.makeup.com.ua/post/56812/, який постійно зволожував губи, і я активно почала користуватись цим кремом.

✔️ Він максимально комфортний у використанні: компактна версія у 40мл, саме те щоб взяти на роботу і мати при собі.

✔️ Крем швидко впитується, і не залишає неприємної липкості, бо для мене це 🚩в будь-яких доглядових засобах. Окрім того немає неприємної плівки на руках, він просто впитується і одразу працює на покращення якості ваших ручок.

✔️ Має дуже приємний тонкий аромат солодощів - пахне як домашній яблучний пиріг🥧

✔️ Після нанесення крему шкіра стає більш м'якою і приємною на дотик. Більше не було цієї стягнутості рук, і пройшли мої шелушіння, які вже почали з'являтись.

Цей крем від Shelly просто знахідка - красиве новорічне пакування, бюджетна ціна, і яскравий ефект на руках - все що треба для подарунку!

08 грудня, 2024
Mandarinka
08 грудня, 2024