𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Бальзам для губ Mixtura Hocho Lip Balm

У мене це вже другий бальзам від Mixtura - і знову захват! Обожнюю натуральні бальзами у стіках, а даний бренд як раз зібрав у цьому засобі усі позитивні якості.

Бальзам ручної роботи, містить у складі багато натуральних олій, а саме: каріте, какао, рицинової, мигдалевої та натурального бджолиного воску.

Об'єм: 5.5 ml

Властивості кожного компонента (від виробника)

• Олія каріте: особливо ефективна для зволоження і пом’якшення шкіри. Вона містить велику кількість жирних кислот, які необхідні нашій шкірі для збереження вологи та еластичності.

• Какао баттер: багатий жирними кислотами, за рахунок якого стимулюється відновлення захисної мантії шкіри, зменшується сухість та лущення, підвищується пружність та тонус шкіри. Баттер стимулює процеси регеніраціі, загоєння і відновлення структури епідермісу.

• Мигдалева олія: поживна олія, що прискорює процеси загоєння.

• Олія обліпихова: допомагає відновити сухі, потріскані і обвітрені губи.

• Ефірна олія м’яти: надає свіжості та заспокоює подразнену шкіру.

Бальзам представлений в класичному пластиковому флаконі, де викручувальним механізмом являється колесико. Все працює справно, без проблем дістається і также гарно повертається назад.

Стік твердий, коричневого кольору, без грудочок.

Аромат неймовірно приємний! Він нагадує шоколадні жувальні гумки з дитинства (як Love is ...), але тут є ще м'ятні ноти. Дуже подобається таке поєднання, пахне класно.

Від тепла губ бальзам одразу починає танути, завдяки чому легко ковзає. Наноситься легко, лягає рівномірним і прозорим шаром, кольору не дає, зате лишає гарний вологий глянець.

Вже через пів хвилинки після нанесення настає відчуття легкого м'ятного холодку, але губи не пече, не морозить, щоб це відчуття було дуже сильним. Ніякого дискомфорту зовсім не виникає, навіть у прохолодну погоду. Збільшувального ефекту за рахунок м'яти теж не відбуваються, губи не червоніють.

Доглядові функції у цього бальзаму шикарні! Що Citrus, що Hocho - тепер мої фаворити, бо круто дбають за моєю сухою і проблемною шкірою губ.

Бальзам якісно зволожує і живить, приємно відчувається на губах, не липкий. Текстура як раз як я люблю.

Після нанесення бальзам миттєво створює комфорт, усуваючи сухість і стягнення, корочки моментально розгладжуються, шкіра пом'якшена і виглядає більш естетично.

Наглядний результат можна побачити на фото. Засіб чудово працює, забезпечуючи усі нагальні потреби і просто вражає своїм ефектом. З ним мої губи надійно захищені, а їх стан значно покращується.

Дякую за увагу

08 грудня, 2024
08 грудня, 2024