Нішевий парфум Avenue Des Parfums Silky Abu Dhabi
Бюджетний аналог популярного аромату Attar Collection Hayati 🍓
Чим більше я знайомлюсь із парфумами від українського бренду 🇺🇦 Avenue Des Parfums, тим більше вони мені подобаються. Так, аромати не унікальні, аромати аналоги популярних парфумів як люксових, так і нішевих брендів. Чим же вони мені тоді сподобалися, скажете ви, якщо аромати не унікальні, а саме своєю дуже великою схожістю з оригіналами, принаймні тих парфумів, що мені вдалося затестіти. Не кожен може дозволити собі купити дорогий парфум, тим паче нині. Плюс я спокійно сплю і не боюся, що витратила гроші на дорогий оригінал, а хтось поруч купив дешевший аналог, і в шлейфі ваші аромати для не досвідчених носів 👃 не відмінні. Якщо мені хочеться пахнути не як усі, на цей випадок я маю класні аромати, аналогів на які я поки не зустрічала 😉
Так, зараз на ринку дуже багато аналогів на популярні аромати, і не всі з них є якісними, багато з них пахнуть просто жахливо.
Аромати Avenue Des Parfums хоча б дійсно дуже наближені до тих, на які посилається виробник у схожих + у них немає жахливої дешевої бази, яка б все зіпсувала. Я спробувала не всі аромати цього бренду, тому говорю тільки про ті, з якими вже вдалося познайомитися.
Об'єм: 50ml або пробник 2ml
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, східні, фруктові
Початкова нота: Ананас, Малина, Ягоди
Нота серця: Збиті вершки, Мед, Слива, Чорна смородина Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль
Уявіть собі казковий світ 🦄, де кожен подих наповнений магією і солодкими спокусами. Silky Abu Dhabi – це саме та чарівна історія, яку ви відчуєте з першими нотами цього аромату. Він переносить вас у розкішний Абу-Дабі, де східні легенди оживають, а аромати переплітаються, створюючи незабутній танець.
Верхні ноти аромату відкриваються яскравими відтінками малини, соковитих ягід🍓 і свіжого ананасу 🍍, немов перші кроки в чарівний сад. Вони пробуджують почуття і ведуть вас далі, до серця композиції, де 🍦збиті вершки, мед 🍯 і чорна смородина🫐 створюють багатий і спокусливий акорд. Підсолоджені сливою і квітковими нотами 🌸, ці середні ноти додають аромату казкової ніжності.
Але справжнє диво відбувається, коли розкривається база аромату. Вона наповнена вершковим морозивом 🍨, теплими нотами ванілі і обволікаючим білим мускусом, що залишає вишуканий і незабутній шлейф. Це як завершення казки, де кожен момент – це насолода і розкіш, як у самому серці Абу-Дабі.
Silky Abu Dhabi – це аромат, що дарує казкові відчуття і створює атмосферу розкоші та спокуси, де кожен вдих розкриває новий розділ вашої особистої легенди.
Мої враження:
Silky Abu Dhabi дійсно схожий на Attar Hayati який у мене є, огляд на нього я вже робила https://club.makeup.com.ua/post/33732/ можливо оригінал звучить трохи більш насичено. Заявлені ноти у пірамідах практично однакові.
Обидва аромати заявлені як унісекс👫 , але я їх на чоловікові не уявляю, хоча потрібно перевірити на чоловікові 😄
Для мене аромат трохи інфантильний 👧🏻, але я дуже люблю його ❤️. Це соковитий ягідний сорбет, італійське морозиво. Аромат насичений, яскравий і гучний, солоденький, але не нудотний, у ньому є ягідно-фруктова кислинка.
Відмінно підійде на подарунок дівчаткам підліткам, моїй дочці він також дуже подобається. Я хоч і далека вже від цього віку, але теж із задоволенням його ношу. Для нього головно бути молодим і життєрадісним у душі 😜.
За настроєм він більше підійде на весну/літо ☀️, але я можу носити цілий рік. Для мене він більше на кожен день, на урочистий вечір ✨ я скоріше виберу щось більш статусне та сексуальне 😉
Аромат шлейфовий, стійкість із пробника на мені близько 7 годин.
Аромат не для всіх, хоча як і більшість ароматів, так як смаки у всіх різні. Але якщо ви любите насичені ягідно-фруктові не складні аромати, то раджу вам його спробувати 🥰
Коли закінчиться мій Hayati, я із задоволенням куплю флакончик Silky Abu Dhabi , ціна у нього дуже приваблива.
Які аромати цього бренду ви вже пробували? Що сподобалося?
Огляди на інші парфуми Avenue Des Parfums
Chilly Pattaya https://club.makeup.com.ua/post/57958/
Passion Buenos Aires https://club.makeup.com.ua/post/57632/
Cherry Osaka https://club.makeup.com.ua/post/57255/
Коментарі (0)