Ірина 🦋

Нішевий парфум Avenue Des Parfums Silky Abu Dhabi

Чим більше я знайомлюсь із парфумами від українського бренду 🇺🇦 Avenue Des Parfums, тим більше вони мені подобаються. Так, аромати не унікальні, аромати аналоги популярних парфумів як люксових, так і нішевих брендів. Чим же вони мені тоді сподобалися, скажете ви, якщо аромати не унікальні, а саме своєю дуже великою схожістю з оригіналами, принаймні тих парфумів, що мені вдалося затестіти. Не кожен може дозволити собі купити дорогий парфум, тим паче нині. Плюс я спокійно сплю і не боюся, що витратила гроші на дорогий оригінал, а хтось поруч купив дешевший аналог, і в шлейфі ваші аромати для не досвідчених носів 👃 не відмінні. Якщо мені хочеться пахнути не як усі, на цей випадок я маю класні аромати, аналогів на які я поки не зустрічала 😉

Так, зараз на ринку дуже багато аналогів на популярні аромати, і не всі з них є якісними, багато з них пахнуть просто жахливо.

Аромати Avenue Des Parfums хоча б дійсно дуже наближені до тих, на які посилається виробник у схожих + у них немає жахливої ​​дешевої бази, яка б все зіпсувала. Я спробувала не всі аромати цього бренду, тому говорю тільки про ті, з якими вже вдалося познайомитися.

Об'єм: 50ml або пробник 2ml

Стать: унісекс

Класифікація: нішева

Тип аромату: квіткові, східні, фруктові

Початкова нота: Ананас, Малина, Ягоди

Нота серця: Збиті вершки, Мед, Слива, Чорна смородина Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль

Уявіть собі казковий світ 🦄, де кожен подих наповнений магією і солодкими спокусами. Silky Abu Dhabi – це саме та чарівна історія, яку ви відчуєте з першими нотами цього аромату. Він переносить вас у розкішний Абу-Дабі, де східні легенди оживають, а аромати переплітаються, створюючи незабутній танець.

Верхні ноти аромату відкриваються яскравими відтінками малини, соковитих ягід🍓 і свіжого ананасу 🍍, немов перші кроки в чарівний сад. Вони пробуджують почуття і ведуть вас далі, до серця композиції, де 🍦збиті вершки, мед 🍯 і чорна смородина🫐 створюють багатий і спокусливий акорд. Підсолоджені сливою і квітковими нотами 🌸, ці середні ноти додають аромату казкової ніжності.

Але справжнє диво відбувається, коли розкривається база аромату. Вона наповнена вершковим морозивом 🍨, теплими нотами ванілі і обволікаючим білим мускусом, що залишає вишуканий і незабутній шлейф. Це як завершення казки, де кожен момент – це насолода і розкіш, як у самому серці Абу-Дабі.

Silky Abu Dhabi – це аромат, що дарує казкові відчуття і створює атмосферу розкоші та спокуси, де кожен вдих розкриває новий розділ вашої особистої легенди.

Silky Abu Dhabi дійсно схожий на Attar Hayati який у мене є, огляд на нього я вже робила https://club.makeup.com.ua/post/33732/ можливо оригінал звучить трохи більш насичено. Заявлені ноти у пірамідах практично однакові.

Обидва аромати заявлені як унісекс👫 , але я їх на чоловікові не уявляю, хоча потрібно перевірити на чоловікові 😄

Для мене аромат трохи інфантильний 👧🏻, але я дуже люблю його ❤️. Це соковитий ягідний сорбет, італійське морозиво. Аромат насичений, яскравий і гучний, солоденький, але не нудотний, у ньому є ягідно-фруктова кислинка.

Відмінно підійде на подарунок дівчаткам підліткам, моїй дочці він також дуже подобається. Я хоч і далека вже від цього віку, але теж із задоволенням його ношу. Для нього головно бути молодим і життєрадісним у душі 😜.

За настроєм він більше підійде на весну/літо ☀️, але я можу носити цілий рік. Для мене він більше на кожен день, на урочистий вечір ✨ я скоріше виберу щось більш статусне та сексуальне 😉

Аромат шлейфовий, стійкість із пробника на мені близько 7 годин.

Аромат не для всіх, хоча як і більшість ароматів, так як смаки у всіх різні. Але якщо ви любите насичені ягідно-фруктові не складні аромати, то раджу вам його спробувати 🥰

Коли закінчиться мій Hayati, я із задоволенням куплю флакончик Silky Abu Dhabi , ціна у нього дуже приваблива.

Які аромати цього бренду ви вже пробували? Що сподобалося?

Огляди на інші парфуми Avenue Des Parfums

Chilly Pattaya https://club.makeup.com.ua/post/57958/

Passion Buenos Aires https://club.makeup.com.ua/post/57632/

Cherry Osaka https://club.makeup.com.ua/post/57255/

08 грудня, 2024
Ірина 🦋
08 грудня, 2024