Ірина 🦋

Зубна паста від італійського бренду Marvis Garden Collection Sinuous Lily

З зубними пастами від італійського 🇮🇹 виробника Marvis я знайома вже багато років, люблю їх за різноманітність незвичайних смаків. Тому я звичайно ж не змогла пройти повз новинку садову колекцію.

Кому цікаво, я вже розповідала про інші пасти Відбілювальна зубна паста з ксилітолом Marvis Whitening Mint + Xylitol 🦷 https://club.makeup.com.ua/post/53345/ та Marvis Jasmin Mint🌸 https://club.makeup.com.ua/post/49272/

На початку я хотіла купити пасту з трояндою🌹, але її не було в наявності, тому вибираючи між 🍑 османтусом і лілеєю 🌺, зупинилася на останній.

Італійські професіонали старанно потрудилися над стильним дизайном паковання-воно чудове, унікальним смаком, ефективною та результативною формулою.

Особливості зубної пасти «Звивиста лілія» від Marvis:

🪥 оригінальна зовні та потужна всередині;
🪥 досить насичена й концентрована;
🪥 без консервантів та інгредієнтів тваринного походження;
🪥 поєднує свіжість м'яти з елегантністю білої лілії — символу чистоти;
🪥 містить сучасний і безпечний абразив — гідратований діоксид кремнію;
🪥 дрібні гладенькі часточки не дряпають емаль, водночас чудово справляються з зубним нальотом і повертають природну білизну;
🪥 комплекс фтору та ксиліту забезпечує профілактику карієсу, а також пригнічує ріст і розмноження бактерій для усунення неприємного запаху з рота.

Упаковка: паста в шикарній м'якій тубі, з кришечкою, що відкручується. Додатково упакована у картонну коробочку. Останнім часом у паст цього бренду не спостерігаю захисної фольги під кришечкою, раніше пам'ятаю вона була.

Об'єм: 75ml

Зовнішній вигляд: густа, білого кольору 🤍

Смак: не скажу що це саме лілія, але дійсно щось не звичайне, квіткове, такого раніше я ще не пробувала. Смак насичений.

Використання: Паста відмінно піниться, легко видаляє наліт і завдяки насиченому смаку залишає свіже дихання на довго. Смак, як я вже говорила, дуже не звичайний, мені подобається, чоловік теж не скаржився. Чутливості зубів ні в мене ні у чоловіка вона не викликає, але не скажу що у нас особливо чутливі зуби, проблем ніяких з цим немає.

Я так само із задоволенням куплю ще пасту з османтусом та трояндою, сподіваюся вона з'явиться в наявності на makeup.

Тако ж нещодавно я придбала пасту "Кисло-солодкий ревінь" Marvis Sweet & Sour Rhubarb, скоро про неї теж розповім, підписуйся, щоб не пропустити мої нові огляди 😉

А як вам пасти цього бренду? Може знаєте ще якісь бренди з незвичайними смаками зубних паст?

Огляд на зубну щітку Oral-Be Pro-Flex 3D White Luxe 🪥https://club.makeup.com.ua/post/32634/

08 грудня, 2024
Ірина 🦋
08 грудня, 2024