AsyaFox

Рубрика: що купила ?

Рубрика: що купила ?

Привіт, це Ася💖

Мій закуп грудня це в основному найнеобхідніше:

1. Обновила міцелярну воду. Особисто мені підходить і бюджетна Nivea, вона чудово очищає та не залишає негативних наслідків ) обов'язково напишу допис як вона працює на моїй шкірі

2. Взяла новий аромат для дому, від Mi Bellumi, запах тропічних фруктів. На двох палочках чудово відчувається в спальні кімнаті 😍 аромат не хімічний, приємний та атмосферний

3. Також без масочок ніяк, взяла три, від бренду Eunyul, вже тестувала, вони чудово зволожують. Від цього ж бренду кремчик для рук з трояндою. Аромат просто супер 🤤

4.Тоналка бб від Nextbeau , це вже третій повтор, а відгук ще не написала, потрібно виправлятися 🤓 вона створює сяючий фініш та не викликає прищів, зволожує шкіру та має довготривалу стійкість

5.Скраб для тіла liora, вже затестила, я була в повному шоці від нього 😍 запах неймовірний, чудово відлущує та обновлює шкіру

6. Мультивітамінний комплекс Kruidvat ) вже почала пити, пізніще про них розповім 🍀 вже помічаю перші результати, відчуваю що у мене більше енергії

Ось такий цікавий допис вийшов, дякую що розділили зі мною радість від покупок 💖 далі буде цікавіше

09 грудня, 2024
AsyaFox
09 грудня, 2024