wowmom

Це що за люкс серед бюджетного сегменту? Ну дуже красива помада!

Це що за люкс серед бюджетного сегменту? Ну дуже красива помада!

Привіт, красуні!

Так-так, я знову повелася на відгуки в Тік-тоці і купила собі нову помаду:-)

Останнім часом у бренда TopFace виходять неймовірно цікаві новинки, які хочеться скоріше протестувати: це і CC-крем з натуральним фінішем та високим рівнем захисту від сонця, кремові рум'яна, які за форматом схожі на рум'яна від SheGlam, та матові помади, з дуже красивими віддінками і якісним футляром.

І я не витрималася:-)

Це що за люкс серед бюджетного сегменту? Ну дуже красив�а помада!

Напевно, найпопулярніший віддінок, який завірусився в мережі, це номер 4, але він мені відверто не сподобався.

Чому? Бо він має надто холодний фіолетово-сіро-рожевий колір. В принципі, я люблю такі "трупні" віддінки, але вони вже якось піднабридли.

До того ж в лінійці є куди більш цікаві варіанти. От, наприклад, віддінок 13 Muse, про який я вам сьогодні і буду розповідати.

Не можу не написати пару слів про упаковку, яка дійсно варта уваги. Пластик, з якого зроблений футляр мало того, що красивий, так ще і якісний. Сама помада доволі важкенька, тому в руках відчувається, як справжній люкс.

А віддінок...Господи, він божественний.

Це такий ніжний холодний бежево-рожевий колір, який в житті виглядає ще більш красивішим, ніж на камері. Я закохалася з першого погляду.

Помада не має ніякого аромату, і це мені також дуже подобається.

В пару до неї, я обрала улюблений олівчик від Zola у 01 віддінку Pink Nude.

У Topface Pro HD Soft Matte Lipstick фініш не глухо-матовий, а більш кремовий, тож особливою стійкістю вона не відрізняється. Але тим не менш, 3-4 години тримається помада добре.

В складі багато зволожуючих компонентів, і це відчувається одразу, як тільки наносиш її на губи. Вона ковзає, наче масло!

Також помада чудово перекриває рідний пігмент губ, і не підкреслює їх текстуру або сухість.

13й віддінок Muse - дуже красивий, і мені здається, що він більш універсальний, ніж популярний 04.

Я з великим задоволенням буду користуватися Topface Pro HD Soft Matte Lipstick цією зимою, тому що тут і упаковка шикарна, і віддінок прекрасний, і до цього всього - помада доглядає за губами.

Дякую за увагу 😘

09 грудня, 2024
wowmom
09 грудня, 2024