Шампунь Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo з амінексилом
Невелика підтримка до основного лікування випадіння волосся
Шампунь Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo містить амінексил, що допомагає покращити кровообіг в шкірі голови, має протизапальну дію і допомагає зафіксувати волосяний фолікул в шкірі.
Хоча шампуні, такі як Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo, можуть допомогти частково зміцнити волосся і підтримати його здоров'я, вони не є першою лінією лікування випадіння волосся. Все-таки першою лінією лікування завжди буде лікування у трихолога та / або інших лікарів, які точно визначать причину випадіння волосся. Це також підтверджується дослідженнями L'Oréal, кому належить бренд Vichy Dercos. Наприклад, одне з досліджень показало, що регулярне використання шампунів з амінексилом може значно зменшити випадіння волосся після кількох тижнів застосування при нескладних випадках, але для довгострокового результату необхідні додаткові методи лікування.
У моєю випадку випадіння спричинене декількома факторами:
- хронічний стрес вже більше 3 років (я чітко бачу з якого часу в мене почало інтенсивно випадати волосся);
- дефіцит вітаміну Д та латентний дефіцит заліза (підтверджені лікарем результати лабораторних аналізів);
- гормони (зокрема, як ми знаємо, фолікули в певних частинах шкіри голови є андорогеночутливими, наприклад чутливі до дигідротестостерону (DHT).
Я використовую цей шампунь, бо він мені дуже подобається. У мене чутлива шкіра голови, яка дуже часто реагує на шампуні або висипаннями, або свербінням. А цей шампунь не викликає жодної з цих проблем. І все ж, додаткові проблеми, як от висипання, також частково можуть погіршувати випадіння, тому, на жаль, до підбору шампуню в мене більше зусиль, ніж до підбору кондиціонера.
Шампунь має приємну текстуру та нейтральний, ненав'язливий запах. Він добре піниться, що дає відчуття ефективного очищення. Після миття волосся виглядає свіжим і не обтяженим.
Цей шампунь я використовувала ще до початку лікування. Наразі в мене на лікуванні є призначений лікарями внутрішній прийом вітаміну Д, прийом червоного м'яса, риби (залізо в таблетках наразі не приймаю, бо в мене синдром подразненого кишківника), інозитол, фолієва кислота, а також нарешті починаю користовуватись засобом проти випадіння від Mediceuticals. Загалом, бачу, що таке лікування справді значно зменшило випадіння волосся, хоч мені і досі далеко до нормального рівня вітаміну Д, заліза та гормонів та до попередньої густини волосся. Але сподіваюсь, що з відростанням волосся, довжина ставатиме все густіша.
Висновки
Якщо ви шукаєте щось ДОДАТКОВЕ для підтримки здоров'я волосся, цей шампунь точно вартий уваги. Однак для більш серйозних проблем з випадінням волосся рекомендую звернутись до лікаря для підбору комплексного лікування.
Коментарі (0)