Lisa

Cicaplast Baume B5+ від La Roche-Posay

Пакування:

Зручний тюбик, крем видавлюється щедро

Крем + запах:

Сам крем густий, олійний. Має запах крему, ненавʼязливий, але помітний, важкуватий.

Склад:

Плюси:

- Centella Asiatica Leaf Extract: заспокоює, сприяє загоєнню, стимулює синтез колагену.

- Madecassoside: антиоксидант, протизапальна дія, відновлення шкіри.

- Zinc Gluconate: регулює вироблення шкірного сала, має антибактеріальні властивості.

- Manganese Gluconate: антиоксидант, сприяє заспокоєнню шкіри.

- Lactobacillus: пробіотик, підтримує здоровий мікробіом шкіри.

- Vitreoscilla Ferment: зміцнює бар’єр шкіри, заспокоює

- Panthenol: заспокоює, знімає подразнення, сприяє регенерації шкіри.

Мінуси:

- Dimethicone: може викликати комедони.

- Butylene Glycol, Caprylyl Glycol: можуть їй подразнювати чутливу шкіру.

- Aluminum Hydroxide: можуть викликати алергічні реакції.

• Hydrogenated polyisobutene: може бути комедогенним

- Олія ши: комедогенна та може бути важка для жирної шкіри.

Також тут є 2 компоненти, які при частому використанні можуть навпаки сушити шкіру: Zinc Gluconate, Silica.

Хоча обидва ці компоненти також можуть бути корисними для жирної шкіри - перший має антибактеріальну дію, другий абсорбує надлишковий себум

Ще один мінус - виробник тестує косметику на тваринах ☹️

Отже,

Крем містить багато зволожувальних, заспокійливих і захисних компонентів. Проте, може бути важким для жирної шкіри через високий вміст комедогенних компонентів.

Цей крем може підійти для сухої шкіри. Жирній та комбінованій все ж варто використовувати його точково і не часто.

Якщо ж використовувати його НЕ як щоденне зволоження шкіри обличчя - то це дуже дуже хороший кремчик. Він буквально реанімує мої пересушені руки. Також я його використовую точково, якщо маю лущення на шкірі обличчя. Я ще наношу його на подряпини, особливо, коли почала зʼявлятися корочка - ранка швидше загоюється

09 грудня, 2024
Lisa
4
Підписники
0
09 грудня, 2024