wowmom

Ніжний догляд за шкірою в холодний період разом з Nivea

Привіт, красуні!

Вже багато років, для себе, і для своєї родини, я обираю догляд від Nivea. Без перебільшення, я вважаю, що у них найкращі на ринку гелі для душу, крема для рук та засоби для тіла. А яка класна в них чоловіча лінійка...ммм...

Тож сьогодні мені хочеться розповісти про засоби, які я обрала для себе цієї зими, щоб зволожувати та захищати шкіру від сухості і морозів.

Гарячий душ - це те, з чого починається мій ранок, і завершується робочий день, тож гель для душу повинен мати приємний запах, класно пінитися, і, взагалі, підіймати настрій.

Крем-догляд для душу Nivea Creme Smooth мені в цьому плані дуже подобається. В нього приємний солодкий аромат, який роздається на всю ванну кімнату, і він чудово очищує шкіру, не пересушуючи її.

Об'єм 500 мл, тож вистачить його надовго, навіть для великої родини (звісно, якщо у вас немає маленьких бешкетників, які можуть вилити пів флакона у воду).

Розхід у гелю для душу дуже економічний, бо для того, щоб отримати густу пишну піну, необхідна невелика кількість засобу.

В мене взимку дуже-дуже сильно сохне шкіра рук. Так сильно, що можуть з'являтися рани, тому крем завжди знаходиться в моїй сумочці.

Nivea "Гладенькі руки та догляд за нігтями" допомагає боротися з моєю проблемою: він чудово живить і зволожує шкіру.

В складі дуже багато масел і рослинних екстрактів, а об'єм крему цілих 100 мл.

В нього доволі густа консистенція, але крем абсолютно не жирний. Він швидко вбирається, утворюючи на шкірі невидиму захисну плівку, після якої руки такі приємні на дотик.

Після трагедії на Каховській ГЕС, якість води в моєму місті сильно погіршилася. Для розуміння настільки сильно, що після миття посуду, наприклад, залишається жорсткий білий наліт. Тепер уявіть, що відбувається зі шкірою.

Якщо раніше, я могла нехтувати таким етапом в своєму догляді, як молочко для тіла, то зараз без нього не можу обійтися.

Якщо дивитися на склад Nivea Smooth Body Milk, то ви не побачите в ньому багато жирних масел. Ви побачите пом'якшуючі компоненти і силікони, які направлені на утримання вологи на тілі.

Якщо використовувати молочко після душу, ви отримаєте м'яку і зволожену шкіру, а цей ефект зберігатиметься на довго.

Молочко має ніжну кремову текстуру, та легкий парфумований аромат.

І важка артилерія - універсальний відновлюючий та глибоко-зволожувальний крем, який я використовую для всієї родини.

Його можна наносити і на обличчя, і на тіло, і на руки, і на ноги.

Крем знаходиться у величезній банці, об'ємом 400 мл.

Склад більш насичений, в порівнянні з молочком для тіла, тому в основному я його використовую на ніч, щоб вранці прокинутися з м'якою шкірою.

Він загоює тріщинки, і чудово прибирає сухість.

Плюс до всього, він не має ніякого аромату, тож раджу звернути увагу на цей крем людям, які чутливі до всіляких віддушок.

Чудовий засіб для холодної пори року, правда.

Ось з таким зволожувальним набором я готова до будь-яких-перепад температури:-)

Але, сподіваюся, зима цього року буде теплою!

Дякую за увагу 😘

11 грудня, 2024
wowmom
11 грудня, 2024