Мій досвід з Kesh King: справжнє відкриття для волосся. Дует проти випадіння!
Якщо чесно, я рідко вірю в чудодійні засоби для волосся, але цього разу вирішила спробувати щось нове – шампунь Kesh King Anti-Hairfall і масло Kesh King Ayurvedic Oil.
Стан мого волосся останнім часом засмутив: почали сильно випадати, були тьмяними і тонкими. Тому захотілося щось дійсно натуральне й ефективне.
Перед миттям я наносила масло на корені волосся. Воно має насичений трав’яний запах, який спочатку здається трохи сильним, але швидко звикаєш. Текстура масла дуже приємна – не надто густа, легко розподіляється по шкірі голови й не залишає відчуття жирності. Я залишала його мінімум на 2 години, іноді навіть на ніч.
Шампунь використовувала для змивання масла – він дуже добре очищує, хоча й має легку текстуру. Запах шампуню свіжий і трав’яний, а після миття волосся відчувається дуже чистим, але не пересушеним.
Я спочатку думала, що це просто реклама, але ефект був реально помітним!
• Волосся перестало випадати. Це найбільший плюс для мене, бо раніше гребінець був просто забитий волоссям. Зараз випадає буквально кілька волосинок на день – це норма.
• З’явилася густота. Волосся тепер виглядає набагато об’ємнішим і щільнішим, а біля коренів з’явилися нові маленькі волосинки.
• Шовковистість і блиск. Волосся стало неймовірно гладким і приємним на дотик, причому цей ефект залишається навіть після кількох днів без миття.
• Доглянутий вигляд. Тепер моє волосся не тільки виглядає здоровим, а й почувається таким насправді.
Плюси та мінуси
Плюси:
• Дійсно працює проти випадіння волосся.
• Зміцнює волосся і додає густоту.
• Натуральний склад із травами.
• Приємний запах і легке нанесення.
Мінуси:
• Масло потрібно змивати ретельно, але це невелика плата за результат.
Аюрведа – це тисячолітня система медицини, і трави, що входять до складу Kesh King, підібрані так, щоб працювати в гармонії одна з одною. Завдяки цьому:
• Масло глибоко проникає в корені, живлячи волосся зсередини та стимулюючи їхній ріст.
• Шампунь м’яко очищує волосся, зберігаючи природний баланс шкіри голови.
Обидва засоби – шампунь і масло – насичені травами, які здавна використовуються в аюрведичній медицині. Ось кілька основних інгредієнтів, які привернули мою увагу:
• Брінгарадж – відомий як “король волосся”, зміцнює корені та запобігає випаданню.
• Амла (індійський агрус) – багате джерело вітаміну C, яке живить волосся, додає блиску та стимулює ріст.
• Алоє вера – зволожує та заспокоює шкіру голови, допомагає боротися із сухістю й лущенням.
• Тулсі (базилік) – природний антисептик, що покращує кровообіг у шкірі голови, підтримуючи здоров’я волосяних цибулин.
• Меті (пажитник) – стимулює ріст волосся, робить його густішим і сильнішим.
В шампуні ці трави поєднуються з екстрактами алоє вера, які м’яко очищують волосся, а масло має ще більш концентровану формулу, яка глибоко живить шкіру голови.
Чи рекомендую?
Однозначно так! Я вже перепробувала безліч засобів, але цей дует реально змінив моє волосся. Якщо ви шукаєте щось, щоб зупинити випадіння, зробити волосся густішим і здоровішим – це саме те, що вам потрібно. За кілька тижнів ви помітите результат!