Дьяченко Ксенія

Мій досвід з Kesh King: справжнє відкриття для волосся. Дует проти випадіння!

Стан мого волосся останнім часом засмутив: почали сильно випадати, були тьмяними і тонкими. Тому захотілося щось дійсно натуральне й ефективне.

Перед миттям я наносила масло на корені волосся. Воно має насичений трав’яний запах, який спочатку здається трохи сильним, але швидко звикаєш. Текстура масла дуже приємна – не надто густа, легко розподіляється по шкірі голови й не залишає відчуття жирності. Я залишала його мінімум на 2 години, іноді навіть на ніч.

Шампунь використовувала для змивання масла – він дуже добре очищує, хоча й має легку текстуру. Запах шампуню свіжий і трав’яний, а після миття волосся відчувається дуже чистим, але не пересушеним.

Я спочатку думала, що це просто реклама, але ефект був реально помітним!

Волосся перестало випадати. Це найбільший плюс для мене, бо раніше гребінець був просто забитий волоссям. Зараз випадає буквально кілька волосинок на день – це норма.

З’явилася густота. Волосся тепер виглядає набагато об’ємнішим і щільнішим, а біля коренів з’явилися нові маленькі волосинки.

Шовковистість і блиск. Волосся стало неймовірно гладким і приємним на дотик, причому цей ефект залишається навіть після кількох днів без миття.

Доглянутий вигляд. Тепер моє волосся не тільки виглядає здоровим, а й почувається таким насправді.

Плюси та мінуси

Плюси:

• Дійсно працює проти випадіння волосся.

• Зміцнює волосся і додає густоту.

• Натуральний склад із травами.

• Приємний запах і легке нанесення.

Мінуси:

• Масло потрібно змивати ретельно, але це невелика плата за результат.

Аюрведа – це тисячолітня система медицини, і трави, що входять до складу Kesh King, підібрані так, щоб працювати в гармонії одна з одною. Завдяки цьому:

• Масло глибоко проникає в корені, живлячи волосся зсередини та стимулюючи їхній ріст.

• Шампунь м’яко очищує волосся, зберігаючи природний баланс шкіри голови.

Обидва засоби – шампунь і масло – насичені травами, які здавна використовуються в аюрведичній медицині. Ось кілька основних інгредієнтів, які привернули мою увагу:

Брінгарадж – відомий як “король волосся”, зміцнює корені та запобігає випаданню.

Амла (індійський агрус) – багате джерело вітаміну C, яке живить волосся, додає блиску та стимулює ріст.

Алоє вера – зволожує та заспокоює шкіру голови, допомагає боротися із сухістю й лущенням.

Тулсі (базилік) – природний антисептик, що покращує кровообіг у шкірі голови, підтримуючи здоров’я волосяних цибулин.

Меті (пажитник) – стимулює ріст волосся, робить його густішим і сильнішим.

В шампуні ці трави поєднуються з екстрактами алоє вера, які м’яко очищують волосся, а масло має ще більш концентровану формулу, яка глибоко живить шкіру голови.

Чи рекомендую?

Однозначно так! Я вже перепробувала безліч засобів, але цей дует реально змінив моє волосся. Якщо ви шукаєте щось, щоб зупинити випадіння, зробити волосся густішим і здоровішим – це саме те, що вам потрібно. За кілька тижнів ви помітите результат!

Мій досвід з Kesh King: справжнє відкриття дл�я волосся. Дует проти випадіння!
11 грудня, 2024
Дьяченко Ксенія
5
Підписники
0
11 грудня, 2024