Nastina

Очищувальний бальзам для зняття макіяжу від Hemish

Очищувальний бальзам для зняття макіяжу - незамінна річ на моїй поличці у ванній кімнаті.
Починала я з гідрофільних олій від різних брендів, а тепер користуюся бальзамом для зняття макіяжу від Heimish, про його мандаринову версію, можете почитати за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/45592/

Зараз почала користуватися класичним бальзамом від цього ж бренду. Придбала одразу велику коробочку 120 мл, бо знаю що Heimish точно не підведе.

Мандариновий бальзам дуже скромно пахнув цитрусом, мав практично невловимий аромат. Класичний же пахне травами та маслами, досить натуральний аромат ніби з крапелькою ефірної олії. Мені подобаються натуральні екстракти та аромат ефірних олій, тож класичний бальзам для мене у цьому плані виграє. Консистенція більш щільна, як на мій погляд. Стосовно розхіду, то я завжди використовую приблизно одну ложечку цього бальзаму на все обличчя, він тане і його ідеально вистачає для зняття навіть щільного та стійкого макіяжу.

Цього дня я мала повсякденний макіяж з тональним засобом, тушшю для вій та стрілками і як бачите, під вечір макіяж був вже досить втомлений і ніби просив спробувати новий бальзам для глибокого очищення шкіри.

Почала вмивання я саме з бальзаму для зняття макіяжу Heimish і він відмінно впорався зі своєю задачею. Єдине, що на віях його довелося потримати хвилинку, адже туш була досить стійка. А так, макіяж змився досить швидко, після бальзаму я іще добре намилила обличчя гелем для вмивання і змила залишки макіяжу. Засіб не викликав жодних подразнень чи алергії, досить м'яко розчинив декоративну косметику та не залишив шкіру стягнутою, чи навпаки, масною.

Окрім демакіяжу, цей бальзам іще добре очищує пори та обличчя від кремів та сонцезахисних засобів. Тож я цілком справедливо вважаю, що бальзам для зняття макіяжу від Heimish має завжди бути у косметичці. Через те, що існують і менші формати: 5 мл та 80, засіб дуже зручно буде взяти з собою у подорожі.

Однозначно рекомендую бальзами від Heimish і від себе віддаю цьому продукту 10 із 10!

27 лютого, 2025
Nastina
27 лютого, 2025