M O N D ✨️

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Щоб написати про свої досягнення, відкрила свій #beautyplan2024 , який ми створювали на початку року (https://club.makeup.com.ua/post/28614/ ). Скажу чесно, я не слідкувала за його виконанням. Проте 11 з 12 пунктів виконано ✅️.

З б'юті досягнень та спогадів цього року особливо хочеться згадати:

✓Свідоме споживання

Довго осмислюю та ретельно обираю кожен косметичний засіб. З таким підходом, 99% покупок приносять задоволення. Вже не пам'ятаю, коли у мене були "імпульсивні покупки" чи негативні відгуки.

А перш ніж викинути порожню баночку, дивлюся чи можливо дати їй друге життя. Навіть маленька звичка кожної людини впливає на нашу планету 🌏

✓ Більше українських засобів

Все частіше обираю догляд від наших виробників. Відкрила для себе багато гідних брендів й продовжую знайомитися з ними. Під час війни особливо важливо підтримувати наших виробників, адже вони працюють в надскладних умовах 💪

✓Класна бюджетна косметика

У цьому році я знайшла максимальну кількість якісної недорогої косметики з гарними складами та еко-направленістю та ділилася ними у MakeUp Club. Найскладніше було знайти щось гідне для мого волосся з бюджетного сегменту. Тут ще продовжу пошуки. Наступного року хочу знайти свої мастхеви ще серед люксового асортименту 💸

✓Корисні звички для волосся

Ніяких жорстких гумок чи затискачів. Нарешті полюбила спати з косичкою та перейшла на шовкові наволочки, м'який тюрбан 🎀

✓Ритуал "порожніх баночок"

Це вже постійна традиційна рубрика. Як виявилося, такі щомісячні висновки класно допомагають з власним майбутнім вибором, а також дуже корисні для інших 🛍

✓Б'юті відео

Це не мій улюблений формат контенту, тому раніше не робила його взагалі. Але знаю, що інколи 20 секунд відео може бути більш інформативним за 300 фото. Сподіваюся, наступного року знайдеться час та мотивація, щоб повністю полюбити цей формат та додати візуалу естетики 📽

✓Beauty Party у MakeUP Club

Пам'ятаю кожну б'юті вечірку тут, адже вони такі теплі та атмосферні завдяки нашим красуням. Цього року я не тільки долучалася до вечірок, а й створила свій власний Осінній бал ( #hb_autumnball )🎉

✓Анти-пігментація

Хоч результат не 100-відсотковий, це був цікавий та найбільший досвід боротьби з небажаними плямами на обличчі. А також перший досвід тестування косметики разом з мамою (допис: https://club.makeup.com.ua/post/53545/ )💁‍♀️

✓Покращила ольфакторні здібності

Раніше я взагалі не звертала увагу на ноти аромату та здебільшого не любила нішу, бо не розуміла її. Аромати поділяла на два типи: подобається /не подобається.

За цей рік навчилася краще чути парфуми; полюбила складні та нетипові композиції. Навіть допомагаю друзям підбирати аромати за їхніми вподобанням💐

✓ Self-care & BeautyDays

Яким би напруженим не було життя, важливо пам'ятати про ці поняття. Хоча б наприкінці року почала влаштовувати собі години релаксу та краси. Це особливий час, який дозволяє наповнити себе позитивними думками та відволіктися від буденності.

Любити, цінувати та піклуватися про себе. Коли як не зараз? ❤️.

14 грудня, 2024
M O N D ✨️
14 грудня, 2024