𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Олія для обличчя "Арніка"

З приходом холодів моя шкіра стає схильною до сухості і місцями починають з'являтися лущення, тому в цей період я посилюю догляд за обличчям, роблячи його більш інтенсивним.

Олійка від Mixtura чудово вписалася в щоденну рутину і стала справжньою помічницею, яка позбавляє сухості, стягнення і в цілому гарно доглядає.

Це абсолютно натуральний продукт, створений на основі олій, а саме:

примули вечірньої, камелії, аргани, обліпихи, зародків пшениці, неролі, пальмарози, жасмину самбак. Також містить екстракт арніки і сквалан.

Комплекс олій вивіренний настільки, наскільки необхідно шкірі для якісного/оатимального живлення, насичення клітин корисними вітамінами, жирними кислотами і антиоксидантами.

Дана олія особливо буде актуальною для сухої, тьмяної і зрілої шкіри.

Об'єм: 30 мл.

Засіб представлений в скляному прозорому флаконі з піпеткою. Тримати його необхідно подалі від сонячних променів.

Піпетка гарно набирає рідину і утримує його в середині.

Олійка світло-жовтого і ніби сонячного кольору. Консистенція рідка, текуча, не дуже щільна. Текстура характерно масляниста, але не занадто жирна, немов Light версія.

Аромат трав'яний, насичений, пахне натурально, надовго не залишається.

Засіб можна наносити як вранці, так і ввечері, на попередньо зволожену шкіру. Достатньо всього декілька крапель. Витрачається дуже економно.

На диво олійка відносно швидко поглинається (саме в порівнянні з іншими їй подібними).

Повне вбирання займає близько 7-10 хв.

Олія легко розподіляється, на обличчі відчувається комфортно, не обтяжує, щоб хотілося після неї вмитись. У мене комбінований тип і для мене несприйнятні занадто важкі текстури, тож ця олійка на щастя видалася як раз не такою.

Після остаточного всотування вона не залишає масного шару, фініш природньо сяючий, не виглядає жирним блиском. Відчуття маски, чи плівки теж не має.

Олія не подразнює епідерміс, не викликає печіння, почервоніння і чогось подібного.

Із позитивних властивостей: глибоко живить, пом'якшує шкіру, робить її на дотик неймовірно ніжною і м'якенькою. Вона допомагає прибрати лущення і позбавляє від сухості, формує ліпідний бар'єр, який зберігає в клітинах вологу і захищає від зовнішніх негативних факторів.

Негативних наслідків не спричинила (пори не забила, не спровокувала висипання).

Частіше наношу її на ніч, а зранку шкіра виглядає більш доглянутою і сяючою, без ознак сухих ділянок із лущенням.

Олійка мені сподобалася. Це як раз прекрасний засіб у холодний період, коли шкіра найбільше страждає від навколишніх чинників.

Дякую за увагу

14 грудня, 2024
14 грудня, 2024