Cтимулятор росту волосся, який дійсно працює
від Weleda
Вітання, паняночки!
Знаєте, буває такий нехороший стан, коли хочеться рвати на собі волосся? Так от, мені цього робити не довелось, бо воно саме жмутками вилазило. Сильний стрес в купі з авітамінозом давалися взнаки. Тому тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину виявився дуже доречним. Тестую його вже близько двох тижнів і маю, що сказати.
Пляшка із зеленого скла об'ємом 100 мл. Засіб рідкий і прозорий, як водичка. Аромат трав'яний розмариновий. Зовсім не жирнить шкіру голови і не обтяжує волосся. Дозатор, як на мене не дуже зручний - ним важко дозувати і розподіляти продукт. Для курсу знадобиться не одна пляшечка.
Склад
Water (AQUA), Alcohol, Cochlearia Armoracia Extract, Sedum Acre Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Potassium Carbonate, Fragrance (PARFUM), Limonene, Linalool, Geraniol
Трохи переживала через те, що у складі є спирт, але жодних негативних реакцій не виявлено. Втирала тонік вранці і ввечері та робила масаж. Як результат - помітила багато коротеньких нових волосинок, а шалений волоссяпад нарешті зупинився. Результатом дуже задоволена, тому продовжуватиму рухатися в цьому напрямку і, сподіваюся у 2025-му зможу відростити довжину волосся своєї мрії)
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)