DARIIAKOVACH

Catrice Magic Shaper Face Cream Palette

Тестувала, носила і от ділюсь знахідкою.

Але одразу попереджаю, варто слідкувати за дописами, я покажу її в роботі та в макіяжі.

А зараз про головне

Макіяж я наношу рідко, але коли наношу мене втомлює велика кількість продуктів, а також це не зручно для подорожей. Я люблю коли все компактно і з собою.

Тому я постійно шукала універсальний бюджетний варіант

І ось я знайшла палетку, в якій 2 скульптори/бронзери,2 хайлайтери і 2 румʼян. Для мене це і тіні для очей

Отже, якщо ви в пошуках універсальної палетки, яка містить все і одразу, любите кремові продукти-ця палетка для вас

Вона дуже пігментована, легко набирається і так само легко тушується. Плями зробити важко,хоча кольори дуже яскраві. Я працюю пензликами, але спонж теж гарно розподіляє продукт. Стійкість більше 8 годин

Гарний шимер у хайлайтерів

Сама палетка має бюджетне упакування, але мені вона обійшлась у 175грн на знижці, то ж, це абсолютно чудове пакування за таку ціну. Палетка мініатюрна і компактна

Цю палетку я використовую активно і розумію, що вона економна. Зараз мені хочеться експериментувати, хочеться робити макіяж, тому ця палетка з рук не випускається. Я в неї закохалась, це те, що мені так було потрібно давно

Свотчі нанесені легким натиском в один шар, тож перед нанесенням будьте обережні. Хоч і втушовуєтсья, але додати забагато теж можна, а от нашарувати куди краще, тимпаче, що це можливо з цією палеткою і вона не зʼїдає тон

Тому це моя щира рекомендація вам, красуні

Тихого вечора, дня і ночі🫰🏻

15 грудня, 2024
DARIIAKOVACH
15 грудня, 2024