Гала 💟 Ольга

Однофазні гель-лаки

Однофазні гель-лаки
Однофазні гель-лаки

Довгий ступ, щоб пояснити чого мені шось не так

Роблю сама собі манікюр гель лаком з 2014 року. В мене не дуже гарні нігті самі по собі, всі різної форми, пальчики не тонкі, а товстеньки. Не руки піаніста, а робочі😄 Нігтьова пластина тонка та з вибриками нерівності. А краси та доглянутості хочеться. Тож я вирішую, що в салони ходити сенсу нема, бо не така гарна природа моїх рук, тож навчитись робити собі більш-менш гарно вдома я зможу.

Для мене гарно - це товстенькі нігті, коли багато шарів лаку + безпечно, бо тонкі царапаються. Але це довго і дорого. Мій улюблений CND пропав з мейкап, на сайтах коштує не бюджетно, а коли я його знаходжу, то строки придатності от от закінчуються. Я не часто роблю покриття, мені це не підходить.

Побачила, що є однофазні лаки. Мовляв добре підходять для педикюру в холодну пору року. А я подумала, що для мене це шанс повернути собі гарний манікюр і зберігти кошти.

Почала з однофазний гель-лак для нігтів Koto Gel Polish - український бренд

Маленький об'єм 5 мл, колір 520 - гарний, якщо у вас є косметичка від MakeUp, то це той самий колір, насичений фіолетовий. Вирішила взяти його, бо не прогадаю, він мій улюблений.

Пензлик трошки з вусиками, не широкий, малює нормально, лак середньої густини - на відео показую як швидко падає крапля лаку, але я з ним щє маю подружитись, щоб була не як мене фіолетовий френч.

Наносила по - різному:

• На ніготь без підготовки - сколи на наступний день;
  • Баф + праймер - тримається добре;
  • База, лак і без топа - довго розмочувала, важко знімається.

Хотіла спрощення, вийшло не так.😒

Знімаю гель лак розмочуванням, немає в мене апарату, який би зпилював, та і травматична ця процедура для тонких нігтів. Для потовщення наносиш базу - мучаєшься зі зняття. Без бази за тонке покриття, хочеться товщини, захисту. З носкою покриття як стирається і тонкий світлий край, хоча торці запечатувала, але може то і моя домашня рука, а не професіонала винна.

Треба мати рівні руки та наносити два, три шари, сам не вирівнюється.

Великий мінус - нігті тонкі та цапарають😢

ГЕЛЬ-ЛАК ДЛЯ НІГТІВ VENALISA 7.5ML 968/995, виробник Китай.

Поперше скажу, що він нереально смертить - це жах, я не виношу цей запах. Колір 995 гарний, дуже сподобався. Робила як не треба - сколи, з підготовкою - добре носиться, але нанесення мені треба протигаз. На передостанньому фото видно різницю в один шар і два.

✨Моє враження від однофазних лаків

Це класний варіант для тих в кого товсті нігті. Дійсно не треба бази і топу - блестить і тримається. Можливо треба навчитись, або робити більше шарів для щільного результату.

Я з цими лаками прощаюсь бо мені треба саме товщина та захист моєї нігтьової пластини. Спробувала і заспокоїлась😉

16 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
16 грудня, 2024