Julianna Vini 💜

Гімалайські Supershells

Гімалайські Supershells

Seepje виробляє пральні та чистячі засоби на основі найкращих натуральних інгредієнтів, таких як Гімалайські Supershells. Вони ростуть у великій кількості в Індії та Непалі. Коли на них потрапляє вода, оболонки вивільняють природне мило, яке є основним інгредієнтом для більшості продуктів Seepje. Ось так Seepje створює чистіший і яскравіший світ!

Гімалайські Supershells

З опису товару вказано, що ми можемо прати кольорові, білі, темні речі, а також вовну та шовк. Всередині картонної коробки знаходиться ось такий мішечок. Він добре зав'язаний, але через цікавість я подивилась що ж там усередині. Там знаходяться шість штучок оцих натуральних інгредієнтів 😅 Ніколи не бачила нічого подібного, схожі на якість каштани або щось таке. Їх можна використати для прання тричі, після третього прання рекомендують їх викинути. Тобто для прання я просто залишаю зав'язаний мішечок у праці і все. Потім якщо дивитися на процес прання, можна помітити як усе піниться💦

Особисте враження: Я вирішила спробувати таке нове для мене прання не з власним одягом, а з пранням кухонних рушників, пледів, килимків і т.д.

Supershells справді піняться при контакті з водою. Це цікаво було спробувати як новий продукт, але я би не була готова перейти на екологічне прання особистих речей, дуже незвично.

16 грудня, 2024
Julianna Vini 💜
16 грудня, 2024