Найбажаніший подарунок
Якось у магазині тестила парфум Daisy від Marc Jacobs, після чого у моєму списку бажань виник пункт: мати парфуми MJ. Чи варто казати, як рада отримати такий подарунок?)
Хоч це й мініатюра, виглядає вона чарівно завдяки милим деталям на кришці. Такий маленький святковий флакон - справжня прикраса будь-якого куточка✨️
Святкових вражень додає й аромат , який добре відчувається навіть в закритому флаконі. Щоправда, ця композиція на тілі розкривається ще більш цікаво.
Perfect Elixir - новий аромат 2024 року. Проте, мотиви здаються дуже знайомими, мов по крихтах зібрали щось особливе від інших витворів ніши. Впізнавані східність, тепло та ваніль переплітаються з легкими свіжими та пряними акордами, що створює цікаву гру та деяку таємничість.
- Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
- Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
- Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
У перші затести мені зовсім не відкривалася слива, а замість неї відчувала мигдальне молочко. А коли парфум вже добре відстоявся, з'явилися й легкі сливові мотиви. Та все одно, я б сказала, що це скоріше сливовий квіт або зацукрована слива з поверхневим звучанням.
Вершкові, ванільні та амброві ноти тут є провідними, що створює своєрідну глибину та тепло. Мені подобається, що це не монотонний смаколик, а багатогранна суміш затишних, домашніх мотивів разом з яскравими, сміливими та енергійними нотами. Ревінь та пачулі відмінно зберігають баланс. Відчувається й спокій, й певна динаміка. Гадаю, його оцінять жінки різного віку.
Аромат солодкий, тягучий, але не нав'язливий. І до цього всього має гарний шлейф. Здавалося, що це один з тих ароматів, який може огорнути собою навіть при нанесенні двох краплин. Насправді не зовсім так: розкриття хоч і яскраве, але витрата середня, тим паче якщо говорити саме про гарний шлейф. Комбінація солодких та свіжо-бадьорих мотивів не потребує обережного регулювання інтенсивности.
Найкраще розкривається у прохолоду. Зберігаю теж у більш прохолодному місці; бо у теплі набуває менш виразне звучання й композиція стає більш типовою.
На мені тримається непогано: 5 годин чіткого звучання, після чого грає ще десь 2 години близько до шкіри мов пудра з приємною солодкістю.
Perfect Elixir став для мене приємним відкриттям. Тепер ще більше хочу познайомитися з усією колекцією MJ.
_________
Парфумована вода Marc Jacobs Perfect Elixir
Коментарі (0)