Очищувальний гель 3 в 1 для бороди, обличчя й волосся L'Oreal Paris Men Expert Barber Club
Навіщо захаращувати простір ванної кімнати безліччю тюбиків і флакончиків, якщо один продукт поєднує в собі всі їхні переваги.
Я люблю оновлювати не тільки свою косметичну поличку, а і поличку чоловікові. Для нього я теж завжди шукаю якісь новинки, ароматні засоби для душу та волосся. Взагалі чоловіки люблять універсальні засоби, вони не розуміють для чого в нас стільки баночок у ванній. Тож частенько ми бачимо, що чоловічі засоби йдуть 2 в 1, 3 в 1 і т.і.
Я частенько балую себе новими засобами і не оминаю увагою чоловіка. Тим паче мені подобається коли після душу від нього приємно пахне. Вирішила йому оновити доглядові засоби для волосся і до того ж він в мене борадастик, тому шукала догляд і за бородою. У виборі нового засобу я звернула увагу на очищувальний гель 3 в 1 для бороди, обличчя й волосся від L'Oreal.
У засоба брутальний зовнішній вигляд, колір пластику нагадує відтінок віскі, а намальований зріз дерева ще більше створює атмосферності дизайну. Флакон виконаний із якісного напівпрозорого пластику, має помповий дозатор, зручний у використанні.
Консистенція у засоба густа. У руці він не розтікається, чудово пінеться.
Аромат яскравий, привабливий. Нагадує чоловічі парфуми. Певний час тримається на волоссі, мені подобається.
Зі своїми функціями засіб справляється відмінно. Чоловік задоволений, особливо тим, що засіб універсальний. Розхід не великий, вистачить на довго не дивлячись на те, що об'єм невеликий.
Зі слів чоловіка - волосся промиває гарно, не сушить шкіру, можна замовляти на повтор, бо тепер це його новий улюблений засіб.
Коментарі (0)